Fată de 17 ani, răpită de trei bărbați, pe stradă. Bărbatul care a ”comandat” totul a sărbătorit ”reușita” pe TikTok (VIDEO)

Scene ireale s-au desfășurat în Vâlcea, unde un tânăr de doar 21 de ani a plătit trei bărbați ca să răpească o puștoaică de 17 ani din Pitești. Imediat după ”eveniment”, acesta a făcut publice filmulețe pe TikTok, în cadrul cărora se arăta extrem de fericit. 

Fată de 17 ani, răpită de trei bărbați, pe stradă. Bărbatul care a ”comandat” totul a sărbătorit ”reușita” pe TikTok (VIDEO)

Adolescenta în vârstă de 17 ani a fost răpită la începutul lunii mai din Ploiești și găsită câteva zile mai târziu, în Horezu, Vâlcea. Potrivit unor surse judiciare, adolescenta i-ar fi fost promisă de soție în cadrul unei înțelegeri făcute în interiorul comunității rome.

@arturboss4 ♬ sunet original - robertosimion02

Inițial, tânăra a declarat că a plecat de bunăvoie la Vâlcea, iar după mai multe ore de audieri, ea a recunoscut că a fost răpită de pe stradă de trei bărbați și băgată cu forța într-o mașină.

Tata Tudorel îşi urlă durerea! Părăsit de soţie şi departe de copiii lui, tânărul părinte a ajuns la disperare!

Artur, băiatul a comandat răpirea şi căruia îi fusese promisă fata de nevastă, a sărbătorit succesul răpirii joi, 7 mai, postând mai multe videoclipuri cu el dansând pe contul său de Tik [email protected]

Răpirea, comandată după neînțelegerile dintre familie

Potrivit Adevărul, tânărul a comandat răpirea după ce familiile lor nu s-au înțeles asupra sumei de bani pe care trebuia să o plătească în schimbul fetei. Rudele tinerei n-ar fi fost de acord s-o cedeze, aşa că cealaltă familie ar fi luat-o cu forţa, miercuri seara, 6 mai, în timp ce fata se afla pe o stradă din Piteşti.

O româncă crescută în Statele Unite după ce a fost victima traficului de fiinţe umane şi-a întâlnit pentru prima dată părinţii biologici după 25 de ani

Tatăl tinerei a anunţat poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti, cărora le-a spus că fiica sa a fost abordată de trei bărbaţi, care au urcat-o într-o maşină marca Volkswakgen, cu numere de Vâlcea, şi au plecat cu ea într-o direcţie necunoscută.

Ce se întâmplă acum cu fata răpită

În cursul acestei săptămâni, fetei i se va face şi un examen medico-legal pentru a se vedea dacă a fost abuzată sexual de tânărul de 21 de ani din Horezu.

Ultimele știri