Antena Căutare

Fată de 17 ani, răpită de trei bărbați, pe stradă. Bărbatul care a ”comandat” totul a sărbătorit ”reușita” pe TikTok (VIDEO)

Scene ireale s-au desfășurat în Vâlcea, unde un tânăr de doar 21 de ani a plătit trei bărbați ca să răpească o puștoaică de 17 ani din Pitești. Imediat după ”eveniment”, acesta a făcut publice filmulețe pe TikTok, în cadrul cărora se arăta extrem de fericit. 

Fată de 17 ani, răpită de trei bărbați, pe stradă. Bărbatul care a ”comandat” totul a sărbătorit ”reușita” pe TikTok (VIDEO)
Fată de 17 ani, răpită de trei bărbați, pe stradă. Bărbatul care a ”comandat” totul a sărbătorit ”reușita” pe TikTok (VIDEO)

Adolescenta în vârstă de 17 ani a fost răpită la începutul lunii mai din Ploiești și găsită câteva zile mai târziu, în Horezu, Vâlcea. Potrivit unor surse judiciare, adolescenta i-ar fi fost promisă de soție în cadrul unei înțelegeri făcute în interiorul comunității rome.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Inițial, tânăra a declarat că a plecat de bunăvoie la Vâlcea, iar după mai multe ore de audieri, ea a recunoscut că a fost răpită de pe stradă de trei bărbați și băgată cu forța într-o mașină.

Tata Tudorel îşi urlă durerea! Părăsit de soţie şi departe de copiii lui, tânărul părinte a ajuns la disperare!

Artur, băiatul a comandat răpirea şi căruia îi fusese promisă fata de nevastă, a sărbătorit succesul răpirii joi, 7 mai, postând mai multe videoclipuri cu el dansând pe contul său de Tik Tok-@arturboss4.

Răpirea, comandată după neînțelegerile dintre familie

Potrivit Adevărul, tânărul a comandat răpirea după ce familiile lor nu s-au înțeles asupra sumei de bani pe care trebuia să o plătească în schimbul fetei. Rudele tinerei n-ar fi fost de acord s-o cedeze, aşa că cealaltă familie ar fi luat-o cu forţa, miercuri seara, 6 mai, în timp ce fata se afla pe o stradă din Piteşti.

O româncă crescută în Statele Unite după ce a fost victima traficului de fiinţe umane şi-a întâlnit pentru prima dată părinţii biologici după 25 de ani

Tatăl tinerei a anunţat poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti, cărora le-a spus că fiica sa a fost abordată de trei bărbaţi, care au urcat-o într-o maşină marca Volkswakgen, cu numere de Vâlcea, şi au plecat cu ea într-o direcţie necunoscută.

Ce se întâmplă acum cu fata răpită

În cursul acestei săptămâni, fetei i se va face şi un examen medico-legal pentru a se vedea dacă a fost abuzată sexual de tânărul de 21 de ani din Horezu.

Tulcea: Ambarcaţiune cu zece persoane la bord, răsturnată pe canalul Sulina. Nouă persoane au reuşit să se salveze... Alertă în Galați! Focar de coronavirus la un cămin de bătrăni. Zeci de vârstnici infectați, deși primele teste ieșiseră ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x