Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Familie din Brăila, apel disperat: „Ajutați-ne să o găsim! Suntem terminați”. Tânără dispărută de o săptămână, căutată național și internațional

Un apel disperat a fost lansat de curând de o familie din Brăila, care încearcă din toate puterile să dea de urma Cosminei, fiica lor dispărută fără urmă de acasă. Părinții sunt la pământ, iar tânăra este dată-n urmărire generală atât în România, cât și în străinătate

Un apel disperat a fost lansat de curând de o familie din Brăila, care încearcă din toate puterile să dea de urma Cosminei, fiica lor dispărută fără urmă de acasă. Părinții sunt la pământ, iar tânăra este dată-n urmărire generală atât în România, cât și în străinătate.

Cosmina Ionela Vlad, o tânără din Ianca, județul Brăila, a dispărut fără urmă de acasă, de 8 zile. Nimeni nu mai știe nimic desprea ea, nimeni nu a văzut-o, iar familia este disperată, rugând pe toată lumea să ajute, dacă au vreo informație.

Tânăra avea rezultate bune la învățătură, absolvind Colegiul Național ”Gheorghe Munteanu Murgoci”, specializarea matematică-informatică și obținând 8.36 la examenul de Bacalaureat, informează observator.tv.

Semnalmente Cosmina Ionela Vlad: înălţime 160 de cm, constituţie slabă, aproximativ 40 de kg, ochii căprui, părul şaten, drept, lung peste umeri. Prezintă pe partea dorsală, la nivelul bazinului, un tatuaj în formă de aripi de înger cu iniţialele “A” şi “C”.

Recomandari