Antena Căutare

Cazul care i-a înfiorat pe medicii români! Femeie diagosticată cu coronavirus, moartă în aceeași zi. ”Totul s-a întâmplat în doar câteva ore”

Boala cu o mie de fețe, așa numesc medicii infecția cu COVID-19. Cazul 1.000 din țara noastră a atras atenția medicilor de la spitalul din Hunedoara. Este vorba despre o pacientă în vârstă de 73 de ani care s-a stins la doar câteva ore după internare.

Cazul care i-a înfiorat pe medicii români! Femeie diagosticată cu coronavirus, moartă în aceeași zi. ”Totul s-a întâmplat în doar câteva ore” Galerie
Femeie diagosticată cu coronavirus, moartă în aceeași zi, în Hunedoara. Foto ilustrativa | Profimedia Images

Medicii povestesc că, luni dimineaţa, femeia care suferea de obezitate morbidă, dar şi de o boală respiratorie cronică, a ajuns Urgenţă cu simtome specifice de COVID-19. Imediat, i-au fost recoltate probe. Deşi medicii a vrut s-o interneze, pacienta a plecat acasă.

După prânz rezultatul testului a venit, era pozitiv. Am anunţat DSP-ul, am anunţat familia. Şi a fost adusă în cursul după-amiezii la spitalul nostru.

După rezultatul pozitiv, medicii au mers să o aducă la spital: Se simțea bine

Femeia, care locuia în cartierul Hăsdat din municipiu, lucra în curte când a ajuns echipajul medical la ea ca s-o ia din nou la spital. Se simţea destul de bine, spun medicii, şi a rămas uimită când a aflat că e infectată cu noul coronavirus.

Citește și:

„Simțeam că mă înec, din cauza plămânilor mei infectați! Am crezut că voi muri de COVID-19!”. Un medic tratat cu Remdesivir, declarație tulburătoare!

Evoluţia a fost nefavorabilă. În Serviciul de Primiri Urgenţe saturaţia a coborât la 77%, a fost pusă pe oxigen şi, după o jumătate de oră, a intrat în stop cardio-respirator.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara a început ancheta epidemiologică pentru a stabili cu câte persoane a intrat în contact femeia.

Citește și: Alexandru Rafila, avertisment de maximă importanță, pentru întreaga țară! „NU cumpărați acest medicament de pe internet!”

Medicii spun că tocmai de aceea noul coronavirul este extrem de periculos. Iar specialiştii le recomandă oamenilor să păstreze distanţarea socială şi să respecte normele de igienă, până acum cele mai bune metode de prevenţie.

Ministrul Educației mai schimbă o regulă importantă la Evaluarea Națională: Cum vor fi supravegheați elevii la examene... Cine este polițista care s-a pozat la plajă, în Mamaia, apoi a postat poze pe Facebook. Superiorii au primit mai multe i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x