Antena Căutare

Fiul lui Bercea Mondial a incercat sa se sinucida in penitenciar

Fiul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, Laurentiu Anghel a incercat sa sa se sinucida prin spanzurare in penitenciarul de maxima siguranta Colibasi.

Potrivit reprezentantilor inchisorii, tentativa de suicid a avut loc in celula in care este inchis, insa el a fost surprins de catre persoanlul inchisoarii in timp ce comitea acest gest, ulterior Laurentiu Anghel primind ingrijiri medicale, conform Mediafax.

"In 27 iulie, in jurul orelor 22.50, persoana privata de libertate A.L, condamnata la noua ani de inchsiaore pentru complicitate la talharie, a fost surprinsa de catre personalul aflat in serviciu in timp ce incerca sa se sinucida in camera de detinere. Au fost luate masuri prompte de acordare a asistentei medicale persoanei in cauza, in momentul de fata aceasta fiind in afara oricarui pericol. In perioada urmatoare, va fi monitorizata starea de sanatate si se va acorda asistenta psihologica persoanei condamnate", a declarat purtatorul de cuvant al Penitenciarului Colibasi, subcomisarul Raluca Dinisor.

Conform sursei citate, Laurentiu Ancghel nu a necesitat internarea in spital, starea sa de sanatate nefiind grava.

In data de 9 august 2011, fiul lui Bercea Mondial, Laurentiu Anghel, in varsta de 23 de ani, si ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, au fost retinuti pe baza de ordonanta pentru 24 de ore pentru de complicitate la talharie, iar un minor de 17 ani, tot din Slatina, a fost retinut pentru talharie dupa ce a atacat o femeie in Pitesti, careia i-a furat un lantisor din aur.

Politistii rutieri au blocat in trafic, in localitatea argeseana Albota, autoturismul in care se aflau Laurentiu Anghel, de 23 ani, si Marius Constantin, de 22 de ani, ambii din orasul Draganesti, precum si doi minori, unul de 15 ani, celalalt in varsta de 17 ani, ambii din Slatina.

Minorul de 17 ani din Slatina a fost acuzat de talharie, iar ceilalti trei, intre care si fiul lui Bercea Mondial, pentru complicitate la talharie.

Ulterior, Laurentiu Anghel a fost condamnat definitiv la noua ani de inchisoare sub acuzatia de complicitate la talharie si executa pedeapsa in Penitenciarul Colibasi din orasul argesean Mioveni.

Foto: ziuaveche.ro

Muntii Fagaras, in flacari: Pompierii au o misiune aproape imposibila... Iulie - Record de caldura in "luna lui Cuptor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x