Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Fiul lui Sile Cămătaru, prins de polițiști după o urmărire ca-n filme, cu focuri de arme. Tânărul era căutat din octombrie, după ce a înjunghiat un bărbat

Fiul lui Sile Cămătaru, care era căutat de polițiști încă din luna octombrie, după ce ar fi înjunghiat un tânăr în fața unui club, a fost prins după o urmărire ca-n filme, cu focuri de armă. 

Fiul lui Sile Cămătaru, prins de polițiști după o urmărire ca-n filme, cu focuri de arme.

Un echipaj de Poliție din București a observat, duminică seara, o mașină cu numere de înmatriculare străine și a încercat să o oprească. Șoferul a refuzat însă și și-a continuat drumul.

Polițiștii au urmărit mașina, însă șoferul a abandonat-o și a fugit. În urmărirea bărbatului, unul dintre polițiști a fost nevoit să tragă un foc în plan vertical. Ulterior, el a fost imobilizat și condus la sediul Secției 19 de Poliție.

VIDEO! Sile Camataru, eliberat pentru buna purtare

Bărbatul de 32 de ani nu deține permis de conducere, iar acum se află la sediul Secției 5 Poliție Timișoara pentru audieri și urmează să fie reținut pentru lovire sau alte violențe.

Conform unor surse citate de HotNews, bărbatul ar fi fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint, care ar fi înjunghiat un tânăr de 30 de ani în fața unui club din Timișoara. Tânărul care a fost rănit în urma unui conflict spontan a mers singur la spital şi după ce a primit îngrijiri medicale a ajuns la Poliţie, unde a depus plângere.

VIDEO. Momentul în care fiul lui Sile Cămătaru înjunghie un tânăr în fața unui club din Timișoara, surprins în imagini

Aceleași surse locale spun că tânărul de 30 de ani, băut, a încercat să intre în localul administrat de iubita lui Sile Cămătaru, moment în care mai multe persoane au încercat să îl împiedice. Tânărul ar fi luat-o în brațe pe iubita lui Sile Cămătaru și ar fi căzut la pământ amândoi, iar tânărul ar fi lovit-o. Scos din club, a intervenit fiul lui Sile Cămătaru, care l-ar fi înjunghiat pe tânăr în piept, după care a dispărut.

Recomandari