Antena Căutare

Fostul deputat si prezidentiabil Nati Meir, arestat preventiv 29 de zile pentru inselaciune

Fostul deputat si candidat la presedintia Romaniei, Nati Meir a fost arestat preventiv, joi, de Judecatoria Sectorului 1, in dosarul in care este acuzat ca a inselat mai multe persoane cu locuri de munca in Israel, fiind dus in Centrul de Retinere si Arest Preventiv al Politiei Capitalei. Decizia nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs la Tribunalul Bucuresti.

Politistii bucuresteni au facut, miercuri, perchezitii la membrii gruparii conduse de Nati Meir, care ar fi inselat mai multe persoane cu locuri de munca in Israel. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat ca membrii gruparii le promiteau oamenilor ca ii trimit la munca in Israel, incasau diverse sume de bani, dar nu-si mai onorau contractele. El a precizat ca exista informatii ca mai mult de zece persoane au fost inselate de membrii gruparii.

Nati Meir a luat contact in mod direct cu unele dintre partile vatamate in dosarul in care acesta si alte persoane sunt cercetati de politistii Sectiei 1 din Capitala pentru inselarea a peste zece persoane cu locuri de munca in constructii in Israel, au declarat surse judiciare. De asemenea, potrivit acestora, Nati Meir s-a intalnit personal cu mai multe parti vatamate, carora le-a promis ca, in schimbul unor sume de bani cuprinse intre 400 si 800 de euro, le faciliteaza contracte de munca in Israel, la Tel Aviv, in domeniul constructiilor.

Impact mortal intre o duba si un TIR pe DN1: 2 morti... Craiova: Un plutonier a fost gasit spanzurat in cazarma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x