Antena Căutare

Fostul secretar de stat Ioan Andreica a accidentat mortal o femeie pe DN 17

Fostul secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale, Ioan Andreica, a accidentat mortal o femeie, marti seara, in timp ce se afla la volanul masinii sale si se deplasa pe DN 17, in localitatea Sieu Magherus din judetul Bistrita-Nasaud

Victima, o femeie in varsta de 74 de ani, incerca sa traverseze strada neregulamentar, moment in care a fost surprinsa de masina si lovita mortal, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, Antonela Gorgan.

Masina implicata in accident era condusa de fostul secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale, Ioan Andreica, cel care din vara anului trecut este cercetat de DNA pentru fapte de coruptie, alaturi de fostul presedinte al Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Liviu Rusu.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili exact conditiile in care s-a produs acest accident, soferul urmand sa se aleaga cu dosar penal pentru ucidere din culpa.

Foto: Intact Images

Observator Special: Nascuti in inchisoare - Drama copiilor care nu au vazut lumina ochilor, dar sunt incarcerati... “Buvinieta”, taxa ce va decongestiona traficul din Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x