Live acumiUmor Sezonul 10 (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

FOTO | Rușine! Margherita o dă de pământ din nou! S-a urcat batjocoritor pe Crucea Eroilor Revoluției. "Nu a arestat-o nimeni"

Pe tocuri, îmbrăcată mulat și aranjată ca pentru un party, Margherita se urcă batjocoritor pe Crucea Eroilor de la Revoluție și imortalizează momentul. Artista nu se dezminte deloc, nici măcar după accidentul de mașină pe care l-a provocat. În miez de noapte, se pozează pe monumentul celor care au murit ca pentru libertatea noastră.

FOTO | Rușine! Margherita o dă de pământ din nou! S-a urcat pe batjocoritor pe Crucea Eroilor Revoluției. "Nu a arestat-o nimeni"

Margherita continuă în stilul ei să șocheze pe oriunde se duce. Suspectă de consumul de substanțe interzise și ajunsă pe mâna poliției, pare să nu se fi liniștit. Artista se fotografiază urcată pe Crucea Eroilor Revoluției, nerespectând marea valoare a monumentului celor care au murit pentru ca noi să fim liberi.

Internauții au taxat-o dur, lăsându-i comentarii acide: ”O analfabetă cu aere de vedetă, Margherita de la Clejani, s-a urcat pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției aducând o gravă atingere valorilor noastre naționale creștin-ortodoxe”, a scris un internaut.

FOTO | Rușine! Margherita o dă de pământ din nou! S-a urcat batjocoritor pe Crucea Eroilor Revoluției. "Nu a arestat-o nimeni"

Un alt internaut a preluat fotografia și a postat un mesaj dur despre ea: "Margherita de la Clejani urcata pe Crucea Monumentului Eroilor Revolutiei. Nu, poate n-ati inteles: Margherita de la Clejani s-a pozat pe Crucea Monumentului EROILOR REVOLUTIEI. Si NU, NU a arestat-o nimeni. Asta e respectul nostru pentru cei care au murit ca sa avem noi libertatea sa-i ascultam asteia manelele."

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu, lovitură pentru Clejani. Margherita nu mai are scăpare! Imaginile au fost făcute publice

Un nou dosar penal

Belelele se țin scai de Margherita de la Clejani. După ce a fost implicată într-un scandal monstru în urma accidentului pe care l-a provocat fiind sub influența drogurilor, acum vedeta s-a ales cu un dosar penal.

Vedeta s-a ales cu un nou dosar penal după ce mai multe imagini revoltătoare în care ea este protagonista au ajuns în televiziune.

Margherita din Clejani, informații noi! Filmulețul discuției dintre Ioniță, polițist și Marga, din noaptea accidentului, scoate la iveală detalii neștiute! "Ăsta e un motiv de apărare!" |VIDEO

Fiica Clejanilor este cercetată de polițiști după ce în presă au apărut imagini în care animalul ei de companie, o maimuțică, este bătut, lucru ce nu este tolerat de legile din România.

FOTO | Rușine! Margherita o dă de pământ din nou! S-a urcat batjocoritor pe Crucea Eroilor Revoluției. "Nu a arestat-o nimeni"

Pentru că o imagine face cât 1.000 de cuvinte, Tudor Ionescu, consilier general din Primăria Capitalei a ajuns să vadă „dovezile” apărute în mediul online și a depus imediat o plângere ce vizează modul în care a fost tratată maimuța Margheritei de la Clejani. Astfel, polițiștii au deschis un dosar penal pe numele Margheritei.

„În urma imaginilor pe care presa le-a arătat cu cele două persoane care plimbau acel primat prin București și îl manevrau într-o manieră foarte bruscă, fiind chiar lovit la un moment dat, am trimis două sesizări, una către Garda de Mediu și una către Poliția Națională cu privire la aceste rele tratamente, pentru că așa sunt ele încadrate și cu privire la documentele de proveniență ale acelui animal, pentru că vorbim de un animal sălbatic care are anumite documente, prin care se poate verifica dacă nu provine din braconaj”, a declarat Tudor Ionescu.

Recomandari