Antena Căutare

"Frozen Bucharest", evenimentul care o să facă furori în oraş! 200 de persoane vor "îngheţa" duminică, la metrou

Duminică, într-o staţie de metrou din centrul Bucureştiului, aproximativ 200 de persoane se vor transforma în statui umane şi vor "îngheţa", în cadrul unui eveniment intitulat "Frozen Bucharest".

Duminică, într-o staţie de metrou din centrul Bucureştiului, aproximativ 200 de persoane se vor transforma în statui umane şi vor "îngheţa", în cadrul unui eveniment intitulat "Frozen Bucharest".

Acest eveniment se va desfăşura între orele 14.00 şi 16.00, va fi organizat de Grupul Nefiresc, dar locul exact unde o să aibă loc este secret, pentru ca bucureştenii să fie surprinşi de spectacol. Gruparea cuprinde câteva zeci de tineri care îşi propun să aducă ineditul şi creativitatea în zone aglomerate şi mohorâte din Capitală, prin diverse flashmob-uri speciale.

"Oamenii sunt din ce în ce mai grăbiţi, neatenţi şi încruntaţi. Noi credem că putem şi încercam, măcar pentru o zi, să îi facem să vadă lumea un pic diferit, să îi facem să zâmbească, să se întrebe şi să acorde mai multă importantă calităţii timpului pe care îl consumă. La acest eveniment sunt aşteptaţi cât mai mulţi voluntari. Ei vor fi simpli trecători, călători cu metroul care la o anumită oră şi la un anumit minut vor...«îngheţa». Nu de frig, din fericire, ci vor rămâne nemişcaţi în poziţia în care erau şi vor rămâne aşa timp de 5 minute, după care îşi vor continuă activitatea normal, ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic", a declarat Florin Bădiţă, liderul Grupului Nefiresc şi organizatorul evenimentului, potrivit mediafax.ro.

Grupul Nefiresc se află la al treilea eveniment inedit în Bucureşti, după "No Pants Subway Ride (Ziua Fără Pantaloni la Metrou)" şi "Free Hugs (Îmbrăţişări gratuite pe stradă)".

Sfinții Trei Ierarhi, ziua în care afli cine îți este ursitul și cum va fi vremea la primăvară sau la vară! Uite ce semn... VREMEA se schimbă radical în jumătate de țară: Meteorologii au emis COD galben de ploi, ninisori și vânt puternic. ZONEL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x