Antena Căutare

Furtunile au facut ravagii in mai multe zone din tara

Dupa ultimele doua saptamani in care Romania s-a topit sub canicula, au venit si ploile. Insa, sub forma de vijelii si furtuni puternice. Multe strazi s-au transformat in rauri, iar vantul puternic a culcat la pamant copacii. Din fericire nimeni n-a fost ranit.  

O ploaie de doar jumatate de ora a inundat strazile din centrul orasului Galati. Soferii care aveau drum prin oras s-au trezit ca trebuie sa traverseze adevarate lacuri. Cei care si-au lasat masinile in parcare au avut probleme si mai mari. Un galatean si-a gasit automobilul strivit de un copac doborat de vantul puternic.
Si Drumul National 22 a fost blocat pe un sens de mers din cauza unui pom.

Vantul puternic le-a dat de lucru si pompierilor din Braila. Un copac batran rupt de vant a cazut peste trei masini. Din fericire nicio persoana nu se afla in zona in acel moment.

Judetul Tulcea a fost de asemenea lovit de potop. Zeci de hectare de teren agricol si mai multe drumuri au fost acoperite de ape.

La Constanta, dupa cateva zile de canicula, furtunile au pus stapanire. A plouat atat de tare incat pe sosele vizibilitatea a fost sub 50 de metri. Totusi, norii intunecati nu i-au speriat pe turistii care au iesit la plaja. Acestia au ales sa ramana pe malul marii bucurandu-se de aerul racoros.

FOTO: Intact Images


Canicula transforma apartamentele in cuptoare: 50 de grade Celsius, la ultimul etaj... Timis: Retea de traficanti de droguri, anihilata de DIICOT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x