Antena Căutare

Galaţi: Încă trei angajaţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă au fost confirmaţi cu coronavirus, numărul total ajungând la 16/ Instituţia a făcut angajări

Încă trei angajaţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Galaţi au fost confirmaţi pozitiv cu coronavirus, numărul total al bolnavilor din această instituţie ajungând la 16. De asemenea, alte circa 20 de persoane sunt izolate la domiciliu.

Autorităţile din Galaţi au anunţat, vineri, că încă trei angajaţi de la SAJ au fost confirmaţi cu coronavirus, numărul total ajunfând la 16.

Din cauza numărului mare de angajaţi care s-au îmbolnăvit, conducerea instituţiei a cerut Guvernului posibilitatea de a face angajări, astfel încât activitatea instituţiei să nu fie afectată de numărul mare al îmbolnăvirilor de COVI 19 şi al persoanelor trimise în izolare la domiciliu, în urma anchetelor epidemiologice.

Astfel, conducerea SAJ Galaţi anunţă că s-a aprobat angajarea a 19 persoane, iar până acum au fost încadrate în muncă, pe perioadă determinată de 6 luni, 17 persoane. Este vorba despre 10 şoferi, 2 îngrijitori şi 5 asistenţi medicali.

În judeţul Galaţi, erau confirmate cu coronavirus, la ultima raportare a Grupului de Comunicare Strategică, 175 de persoane, creşterea fiind semnificativă în condiţiile în care ziua trecută erau 138 de persoane infectate COVID-19.

Sursa : news.ro

Românii riscă să rămână fără pâine până la vară: stocurile de grâu sunt aproape epuizate și seceta pune la pământ agricu... Povestea unei românce din Italia, bolnavă de coronavirus: „Auzeam țipete de durere și personalul medical vorbind despre ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x