Antena Căutare

Galaţi: Percheziţii într-un dosar privind posibile fapte de corupţie ale unor funcţionari ai ISU, în relaţia cu CJ

Mai multe percheziţii au avut loc, joi, în Galaţi, într-un dosar privind posibile fapte de corupţie săvârşite de funcţionari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, în relaţia cu Consiliul Judeţean Galaţi. În cadrul anchetei, care vizează la acest moment fapte, nu şi persoane, au fost ridicate înscrisuri de la ISU, CJ şi de la trei primării din judeţ.

Potrivit unor surse judiciare, joi dimineaţă au avut loc mai multe percheziţii, în urma unei sesizări a Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi privitoare la posibile fapte de corupţie săvârşite de funcţionari ai ISU Galaţi, în relaţia cu Consiliul Judeţean Galaţi.

Deocamdată, dosarul vizează fapte, nu persoane.

În cadrul anchetei, realizate de DGA şi Parchetul Militar Iaşi, s-au ridicat înscrisuri de la trei primării din judeţul Galaţi, de la ISU şi CJ Galaţi.

Sursa : news.ro

„Avea vedenii”. O mamă, clipe de coșmar, după ce și-a dus fiica la clinica stomatologică din Pitești din cauza căreia a ... Brâncuși? Care Brâncuși? Marele sculptor a fost uitat la el acasă! Ce a mai rămas din casa lui te va face să plângi! Vid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x