Antena Căutare

Gelu Marin Oltean, noul sef al DGIPI

Comisarul sef de politie Gelu Marin Oltean a fost numit sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), in locul lui Gheorghe Cristian Latcau.

Gelu Marin Oltean a fost imputernicit prin ordin al ministrului de Interne, sa indeplineasca functia de director general al DGIPI din MAI. Potrivit unui comunicat, fostul sef al DGIPI, Gheorghe Cristian Latcau, a fost mutat in interes de serviciu la Politia Romana - Directia de Combatere a Criminalitatii Organizate, ca sef al Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Salaj.

Tot prin ordin al ministrului Administratiei si Internelor, director general adjunct al DGIPI, comisarul sef de politie Adrian Jurca, a fost mutat in interesul serviciului la Serviciul de Informatii si Protectie Interna Arad, urmand a fi numit in functia de sef al acestei structuri.

Directia Generala de Informatii si Protectie Interna este structura specializata a Ministerului Administratiei si Internelor care desfasoara activitati de informatii si protectie interna, in vederea asigurarii ordinii publice, prevenirii si combaterii amenintarilor la adresa sigurantei nationale privind misiunile, personalul si informatiile clasificate in cadrul ministerului.

Foto: Intactimages

Fiul lui Miron Cozma, retinut pentru evaziune fiscala... VIDEO! Lumea artistica, in doliu dupa disparitia lui Luca Calinescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x