Antena Căutare

Gestul inconștient care a adus MOARTEA a peste 80 de ROMÂNI. Alte SUTE DE MII sunt în pericol!

Cu telefonul la ureche, pietonii îşi pun viaţa în pericol. Pe treceri de pietoni sau departe de ele, mulţi români traversează fără să fie atenţi, pentru că au căşti în urechi, scriu mesaje sau vorbesc cu prietenii pe reţelele de socializare.

Neatenţia şi indisciplina îi aduc de multe ori pe şoferi în situaţii limită şi nu mai pot evita impactul. În oraşele mari, zeci de oameni îşi pierd astfel viaţa în fiecare an.

Bucureşti, ora prânzului, unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Capitalã. Un adolescent traverseazã strada vorbind la telefon , pe culoarea roşie a semaforului.

Un alt tânăr îşi numără banii pe bicicletă în aceeaşi intersecţie aglomerată. Când ridică privirea realizează că se află în mijlocul haosului. Ambianţă Şoferii îl claxonează şi abia în final, biciclistul se retrage dintre maşini doar pentru a mai face o încercare.

Fie că vorbesc la telefon , ascultă muzică sau intră pe reţelele de socializare, absorbiţi de tehnologie, pietonii nu se mai uită când, şi pe unde merg.

Numai în Bucureşti, anul trecut s-au înregistrat 470 de accidente grave, 133 dintre ele provocate de pietonii care au traversat prin loc nepermis. Tot ei au fost de vină şi în alte 32 de situaţii pentru că s-au deplasat pe şosea în loc să meargă pe trotuar. În total, în ambele cazuri, au murit 84 de oameni.

Țeapa momentului pe Facebook! Mii de români sunt păcăliți zilnic... ULTIMA ORĂ! Veste CATASTROFALĂ pentru mulți români! Schimbare URIAȘĂ pentru cei care vor să obțină PERMISUL DE CONDUCERE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x