Antena Căutare

Gheorghe Dincă este de nerecunoscut! A slăbit și are cioc! Cum arată acum – FOTO

Gheorghe Dincă este de nerecunoscut! „Monstrul din Caracal”, care a fost dus, vineri, la sediul DIICOT, după ce și-a schimbat declarațiile, arată diferit. Se pare că a slăbit și și-a lăsat cioc.

Gheorghe Dincă este de nerecunoscut! A slăbit și are cioc! Cum arată acum – FOTO Galerie
Gheorghe Dincă, dus la sediul DIICOT. | Inquam Photos / Octav Ganea

Georghe Dincă a fost dus vineri la sediul DIICOT. El a cerut organelor de anchetă să îi permită să studieze probele existente la dosar, după ce joi a fost la unitatea de parchet şi şi-a schimbat declaraţiile în sensul că susţine că, de fapt, nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu.

El a precizat că adolescenta a fost răpită de doi bărbaţi din casa lui. Despre unul dintre ei, anchetatorii au aflat ca ar locui în Turcia.

Gheorghe Dincă este de nerecunoscut! A slăbit și are cioc! Cum arată acum – FOTO

Gheorghe Dincă, dus la sediul DIICOT.

Inquam Photos / Octav Ganea

Gheorghe Dincă a spus iniţial că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, dar acum, când procurorii se pregătesc să trimită dosarul în judecată, în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora el a cerut să fie reaudiat pentru a spune că, de fapt, nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă este de nerecunoscut! A slăbit și are cioc! Cum arată acum – FOTO

Gheorghe Dincă, dus la sediul DIICOT.

Inquam Photos / Octav Ganea

Potrivit Codului de procedură penală, o persoană nu poate sta în arest preventiv mai mult de 180 de zile, fără a fi trimis în judecată. El se află în arest preventiv din iulie 2019.

Prin urmare, Gheorghe Dincă mai poate fi ţinut în spatele gratiilor, fără să fie trimis în judecată, până la data de 22 ianuarie. Surse judiciare spun că DIICOT ar putea trimite chiar azi în judecată dosarul Caracal, potrivit Antena 3.

Ce se va întâmpla, de fapt, cu vârsta de pensionare? Ludovic Orban, precizări importante pentru români: „Este un punct d... Momente de groază în Oradea! Un bărbat de 46 de ani a fost găsit mort și cu trupul desfigurat, pe digul unui canal colec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x