Ghiozdane pline pentru copiii din campania "DESTINE"

Copiii înscriși în campania “Destine” încep școala cu rechizite, donate pe parcursul verii de oameni binevoitori, cărți noi și interesante de la editura Rao și ghiozdane de la Alo Shop.

Copiii înscriși în campania “Destine” încep școala cu rechizite, donate pe parcursul verii de oameni binevoitori, cărți noi și interesante de la editura Rao și ghiozdane de la Alo Shop.

Reprezentanţii editurii Rao au primit cu entuziasm propunerea Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României de a se alătura Campaniei Destine, şi au venit în sprijinul a 75 de copii, oferindu-le sute de manuale care să-i ajute să-și sporească creativitatea, inventivitatea și să își îmbogăţească vocabularul. Manualele, dar şi rechizitele donate în Grădina Valorilor Româneşti, au ajuns la copii în ghiozdane moderne oferite de AloShop.

"Destine" este o campanie în cadrul căreia oricine poate deveni susţinător al unui copil care are nevoie de sprijin pentru a merge la școală. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.campanidestine.ro sau telefon 031.425.58.83 / 031.425.58.84, sau pe e-mail: [email protected] şi [email protected]

Schimbă destine, depinde de tine!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri