Căutare Live

Ghiozdane pline pentru copiii din campania "DESTINE"

Copiii înscriși în campania “Destine” încep școala cu rechizite, donate pe parcursul verii de oameni binevoitori, cărți noi și interesante de la editura Rao și ghiozdane de la Alo Shop.

Copiii înscriși în campania “Destine” încep școala cu rechizite, donate pe parcursul verii de oameni binevoitori, cărți noi și interesante de la editura Rao și ghiozdane de la Alo Shop.

Reprezentanţii editurii Rao au primit cu entuziasm propunerea Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României de a se alătura Campaniei Destine, şi au venit în sprijinul a 75 de copii, oferindu-le sute de manuale care să-i ajute să-și sporească creativitatea, inventivitatea și să își îmbogăţească vocabularul. Manualele, dar şi rechizitele donate în Grădina Valorilor Româneşti, au ajuns la copii în ghiozdane moderne oferite de AloShop.

"Destine" este o campanie în cadrul căreia oricine poate deveni susţinător al unui copil care are nevoie de sprijin pentru a merge la școală. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.campanidestine.ro sau telefon 031.425.58.83 / 031.425.58.84, sau pe e-mail: [email protected] şi [email protected]

Schimbă destine, depinde de tine!

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Prognoza meteo pentru weekend: Vreme mohorâtă, ploi şi temperaturi scăzute...
Parteneri
Obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani. Cum să-ți păstrezi echilibrul în viață
Procesul de îmbătrânire poate fi unul extrem de frumos. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă ai avut parte de o viață echilibrată și activă. Cu toate acestea, anumite probleme de sănătate pot pune în dificultate calitatea vieții. Vestea bună este că multe din aceste obstacole se pot evita cu ajutorul unor obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani.
Catine.ro
Ultimele știri