Antena Căutare

„La noi nici covidul nu are putere”. Gigi Becali a răbufnit și a făcut declarații: „Nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine”

Gigi Becali a răbufnit cu privire la situația generată de coronavirus. Latifundiarul susține că românii nu mor de coronavirus pentru că au în ADN Sfânta Liturghie care ne ”protejează” de virusul ucigaș și asta nu e tot! Declarațiile miliardarului din Pipera sunt surprinzătoare.

„La noi nici covidul nu are putere”. Gigi Becali a răbufnit și a făcut declarații: „Nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine”
Gigi Becali, reacție controversată! Ce a declarat miliardarul din Pipera despre coronavirus

Gigi Becali a răbufnit cu privire la situația generată de coronavirus. Latifundiarul susține că românii nu mor de coronavirus pentru că au în ADN Sfânta Liturghie care ne ”protejează” de virusul ucigaș și asta nu e tot!

GIGI BECALI, DECLARAȚII DESPRE EPIDEMIA DE CORONAVIRUS

Declarațiile miliardarului din Pipera sunt surprinzătoare. Acesta a explicat de ce fețele bisericești nu trebuie să poarte mască de protecție și „de ce coronavirusul nu are putere în România”.

citește și: Gigi Becali și-a prezentat propria rețetă împotriva COVID-19! Cine e sfântul care-l protejează

Păi Dumnezeu l-a făcut pe om cu mască?! L-a făcut fără mască. Dacă nici în ei nu au încredere, în Sfântul Duh, în puterea lui Hristos și a lui Dumnezeu, în ei care au luat binecuvântare de la apostoli și de la Sfântul Duh, atunci în cine să mai aibă încredere?! Dacă ar purta mască atunci oamenii ar crede că nu mai are putere Biserica, nu mai are putere aghiasma, nu mai are putere Sfântul Maslu, și atunci oamenii nu ar mai avea încredere nici în Biserică, că nu ne protejează (...)”, a declarat Gigi Becali, convins de faptul că fețele bisericești nu trebuie să poarte mască de protecție.

Mai mult decât atât, miliardul din Pipera a continuat să explice de ce românii sunt apărați de Covid-19 și de ce există un număr mic de decese cauzate de coronavirus în țara noastră.

citește și: Gest fabulos! Gigi Becali i-a întins unui nevoiaș două bancnote. Bietul om a rămas mut când a văzut cât a primit! | FOTO

„Fetele mele poartă mască, eu le-am văzut purtând. Și soția poartă mască, numai eu nu port. Eu nu port mască pentru că eu mă duc la Sfântul Maslu și la Liturghie în fiecare zi. Și dacă mă duc în fiecare zi la Sfânta Liturghie și la Sfântul Maslu nu se apropie covidul și nici miliardele de coviduri niciodată de mine. Că nu are cum! (...) La noi nici covidul nu are putere, suntem țară ortodoxă (...). Sfânta Litughie ne apără. Avem Sfânta Liturghie în ADN-ul nostru, în sângele nostru, de secole”, a mai explicat Gigi Becali, atunci când a fost întrebat dacă poartă mască și care este explicația numărului mic de decese cauzate de Covid-19 în țara noastră, comparativ cu state precum Italia.

Urmărește mai sus clipul celor de la Antena 3 ca să afli și alte declarații surprinzătoare făcute de Gigi Becali, despre epidemia de coronavirus din România.

Nou bilanț negru! Situația pe județe: Câte cazuri noi de COVID-19 s-au înregistrat în ultimele 24 de ore... Primul oraș din România care intră în carantină! Decizia intră în vigoare de azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x