Antena Căutare

Google a lansat un doodle nou pentru 15 iulie 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marchează ilustrația

Un doodle special a fost lansat de Google pentru data de 15 iulie 2024. Browserul îl celebrează pe Juan Gabriel print-o animație deosebită. Iată cine este această personalitate importantă din America de Sud și Mexic.

Un doodle special a fost lansat de Google pentru data de 15 iulie 2024. Browserul îl celebrează pe Juan Gabriel print-o animație deosebită | Captură Google

Luni, 15 iulie 2024, Google a lansat un doodle special care îl sărbătorește pe Juan Gabriel. Acesta este un cântărețul, compozitorul și actorul mexican care este cunoscut pentru cariera lui spectaculoasă în industia artistică.

Artistul este celebrat în America de Sud: Chile, Peru și Colombia, dar și în Mexic. Juan Gabriel, cunoscut și pe numele de Juanga și El Divo de Juárez, a devenit cunoscut prin stilul său extravagant.

Ce trebuie să știi despre Juan Gabriel, personalitatea pe care Google o celebrează cu un doodle special pe 15 iulie 2024

Juan Gabriel a făcut senzație cu piesele sale. În 1995, hitul său „El Palo” s-a clasat pe locul 1 în Billboard. Personalitatea celebrată de Google printr-un doodle special pe 15 iulie 2024 s-a născut la data de 7 ianuarie 1950 în Parácuaro, Michoacán, cu numele Alberto Aguilera Valadez.

Articolul continuă după reclamă

Cântărețul a urmat școala în Juárez, unde a cunoscut un profesor de muzică care l-a inspirat să înceapă să cânte. La vârsta de 13 ani, a plecat de acasă pentru a lucra și să scrie primele sale cântece.

Citește și: Google marchează ziua de azi, 12 iulie 2024, cu un doodle special. Unde e vizibil și ce reprezintă ilustrația

Juan Gabriel a avut parte de primele sale spectacole, care s-au ținut în corurile bisericești și cluburi de noapte. Ulterior, a plecat în Mexic în căutarea unui loc de muncă stabil ca artist, trecând prin perioadă mai dificilă din viața lui. Acesta a fost acuzat pentru o faptă pe care nu a săvârșit-o. Mai mult, cântărețul a rămas și fără casă, motiv pentru care s-a decis să o ia de a 0.

După ani în care s-a luptat cu greutățile vieții, Juan Gabriel a obținut un contract de înregistrare și a lansat primul său album de studio, numit El Alma Joven. Acesta și-a lăsat amprenta pe rock, mariachi, ranchera și pop, dar este foarte cunoscut și pentru baladele sale pline de pasiune precum Querida (Draga mea) și Amor Eterno (Iubire eternă).

Faima lui a crescut pe măsură ce scotea câte un album nou, iar fanii i-au adorat stilul dramatic de interpretare. Artistul s-a făcut rapid remarcat și prin stilul său vestimentar. Acesta purta jachete strălucitoare și folosea machiaj. Felul său de a fi a încurajat mulți mexicani să se exprime liber.

Juan Gabriel a impresionat și cu sufletul său bun. Din banii pe care i-a câștigat acesta a fondat o casă pentru copiii orfani numită Semjase și a ajutat mai multe orfelinate.

Citește și: Google marchează ziua de azi, 10 iulie 2024, cu un doodle special. Unde e vizibil și ce reprezintă ilustrația

De asemenea, El Divo de Juárez are o stea pe Hollywood Walk of Fame. Deși s-a stins din viața pe data de 28 august 2016 la vârsta de 66 de ani, Juan Gabriel a rămas în inimile fanilor săi datorită aparițiilor sale spectaculoase și pieselor memorabile. Muzica artistului trăiește în sufletele a milioane de oameni astăzi. Un lucru este cert, personalitatea mexicană a lăsat melodiile sale ca moștenire celor care l-au adorat.

Rezultate Loto azi, 14 iulie 2024. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Rezultate Loto 14 iulie 2024. Report la Loto 6/49 la categoria I de peste 3 milioane de euro la tragerile de joi, 18 iul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x