Antena Căutare

Aici este harta răspândirii virusului COVID-19 în timp real. România se află pe locul 43 în lume la numărul de cazuri confirmate

Mai jos poate fi urmărită harta răspândirii virusului COVID-19 în timp real, unde este prezentată situația la nivel global. În partea stângă a paginii sunt afișate în ordine descrescătoare țările cu numărul de cazuri de persoane care au fost testate pozitiv cu coronavirus.

Aici este harta răspândirii virusului COVID-19 în timp real. România se află pe locul 43 în lume la numărul de cazuri confirmate
Harta răspândirii virusului COVID-19 în timp real

România a ajuns la 49 de cazuri confirmate (update) de coronavirus aflându-se pe locul 43 în lume! Pe primul loc se află în China cu 80,930 de cazuri confirmate pozitiv și 3,169 de morți raportate. Pe locul doi se află Italia cu 12,462 cazuri confirmate pozitiv și 827 de morți raportate.

România nu se poate feri, în perioada următoare, de o creștere a numărului de cazuri, dar măsurile de protecţie şi de prevenţie pot limita numărul de îmbolnăviri.

Harta poate fi consultată -------------> AICI

Totodată, în lupta cu COVID-19, medicii nu recomandă vitamina C. În cazul copiilor care încă nu au un sistem imunitar dezvoltat spre deosebire de adulţi, vitamina C nu face decât să sporească răspunsul imunitar, adică să facă corpul mult mai reactiv în lupta cu virusul ucigaş.

Dacă o persoană înţelege să stea cu geamul închis ca să nu se contamineze prin eventuala circulaţie a microbilor din afara se înşală pentru ca produce o proprie acumulare de microrganisme plecate de la propriul organism, potrivit Adrian Streinu-Cercel - manager Boli Infectioase Balș.

Spirtul medicinal nu este bun dezinfectant şi spulberă mitul românilor.

Profesor doctor Adrian Streinu Cercel, manager Boli Infecțioase Balș, spune că spirtul nu este recomandat. Corect este să ne spălăm cu apă şi săpun pentru că apa şi săpunul, prin bulele pe care le face săpunul, prin spuma respectivă, decontaminează pielea de la nivelul mâinilor şi ca atare mâna rămâne curată.

România a ajuns la 47 de pacienţi infectaţi cu coronavirus. 7 dintre ei s-au vindecat, însă, starea de alertă rămâne la cote maxime. Numărul cazurilor creşte incontrolabil, chiar şi de la o oră la alta. Ieri a fost ZIUA NEAGRĂ cu cele mai multe rezultate pozitive pentru virusul fără leac - 18 români au fost diagnosticaţi cu COVID-19.

UPDATE:

Pacienții 48 și 49 - din București, contacți indirecți ai pacientului de la Spitalul Gerota

Cei doi pacienți noi sunt o femeie și un bărbat din București! Aceștia sunt contacți indirecți ai pacientului care a fost internat, pe 5 martie, la Spitalul Gerota!

Ei sunt românii infectați cu coronavirus! Ce știm despre cele 49 de persoane testate pozitiv cu COVID-19

Secretarul general al Guvernului face apel la Primăria Bucureşti, primăriile de sector şi cele din judeţul Ilfov să găse... Au venit rezultatele fetiței a cărei mamă, diagnosticată cu coronavirus, a trimis-o la școală. Este cea mică infectată c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x