Antena Căutare

Horia Tecău se alătură celor care protestează faţă de defrişările ilegale: Sper ca natura să învingă de data aceasta

Tenismenul Horia Tecău şi-a declarat susţinerea pentru cei care protestează faţă de defrişările ilegale, printr-un mesaj în limba engleză postat pe pagina lui de Facebook.

"Pădurile din România dispar încet. Se întâmplă mai ales din cauza masivelor defrişări ilegale, care sunt rar descoperite sau pedepsite. În acelaşi timp, 20 de milioane de metri cubi de lemn dispar în fiecare an din pădurile noastre. Nu trebuie să mai spun că majoritatea suprafeţelor nu sunt nicodată replantate. Asta ne afectează pe fiecare dintre noi, de aceea aş vrea să-mi exprim recunoştinţa şi dragostea faţă de oricine a reuşit să protesteze ieri faţă de tăierile ilegale sau să planteze un pom oriunde în ţara noastră. Sper cu hotărâre că natura va câştiga de această dată", a fost mesajul lui Tecău.

Câteva mii de persoane au protestat, duminică seară, în centrul Capitalei faţă de defrişările ilegale, ei cerând totodată măsuri pentru ca pădurarii să nu-şi mai pună viaţa în pericol la locul de muncă.

Sursa : news.ro

Șofer din Suceava, filmat când face o depășire horror! Ce a urmat | VIDEO... Salvatorii îl caută în continuare pe băiatul de opt ani din Constanţa dispărut în urmă cu două zile. Ce au găsit aceștia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x