Antena Căutare

Horoscop 2018 Berbec. Cum îi merge zodiei Berbec în anul 2018

Horoscop 2018 Berbec. Un an foarte important, un fel de graniță între trecut și viitor. Pentru că Uranus va părăsi pentru câteva luni Semnul tău solar vei simți o ușurare majoră, ca și cum ai scăpat de o povară ce apăsa pe capul tău în mod constant și foarte puternic uneori.

Horoscop 2018 Berbec. Un an foarte important, un fel de graniță între trecut și viitor. Pentru că Uranus va părăsi pentru câteva luni Semnul tău solar vei simți o ușurare majoră, ca și cum ai scăpat de o povară ce apăsa pe capul tău în mod constant și foarte puternic uneori. Perioada cât Uranus se va muta în Semnul Taurului, 16 Mai – 07 Noiembrie, folosește-o pentru a analiza pe îndelete evenimentele și relațiile în care ai fost implicat și poate mai ești încă, depistând aspectele pozitive și pe cele negative. Asta te va ajuta să înaintezi în viață pe cu totul alte baze și să-ți orientezi eforturile spre acțiuni constructive.

Cariera devine prioritara. Berbecii isi cauta si probabil ca isi gasesc directia. Mai ales din luna mai, cand apar schimbari, idei, posibilitati noi, atat profesionale cat si financiare. Unii Berbeci isi schimba profesia sau isi propun scopuri foarte clare cu bataie lunga. Vor autoritate, putere si control. Isi asuma responsabilitati mai mari. Unii pot obtine functii importante.

Se conturează schimbări de statut, relații dinamice cu șefii și autoriățile, posibilitatea de a te reorienta socio-profesional. Situația de la locul de muncă se ameliorează după 6 August.

Financiar se întrezăresc noi oportunități de câștig de la și prin alții, investiții majore pe termen lung, reconfigurarea legăturilor cu persoanele alături de care ai cheltuieli comune. Banii incep sa devina un subiect fierbinte, iar surprizele se tin lant in 2018. Poti castiga din surse neasteptate, iti pot inmulti banii, poti primi si prin intermediul altora tot felul de beneficii. Este insa o zona destul de fluctuanta, mai ales din mai incolo, cand Uranus va intra in casa banilor Berbecilor. Vei avea si pierderi, probabil, dar daca esti flexibil si creativ, castigurile vor depasi pierderile.

Anul 2018 va fi anul perfect pentru aceste două zodii: se căsătoresc!

Eclipsele de pe parcursul anului 2018 îți activează relațiile sentimentale, relațiile cu prietenii, relațiile familiale și segmentul domestic. Finaluri și începuturi, un amalgam interesant de stări, trăiri, senzații și emoții dificil de explicat în cuvinte. Unii Berbeci pot pune punct unor relatii lungi, in vara. Altii isi revizuiesc si reiinoiesc conditiile, juramintele, angajamentele si isi duc relatia la nivelul urmator.

Alege să privești partea plină a paharului și detașează-te de tot ce te ține în loc și îți obstrucționează progresul.

Bancomatul ți-a „înghițit” cardul? Ce trebuie să faci imediat ce ai pățit așa ceva... Horoscop 2018 Taur. Cum îi merge zodiei Taur în anul 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x