Antena Căutare

HOROSCOP 5 februarie. Început de săptămână perfect! Zodia peste care dă norocul

Tie ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de LUNI, 5 februarie?

Horoscop 5 februarie 2018. Luni, astrele prevăd o zi favorabilă întâlnirilor, dar și preocupărilor socio-profesionale. Un început de săptamână în forță pentru nativi!

Horoscop 5 februarie BERBEC. Relațiile parteneriale pot cunoaște astăzi turnuri deosebite. Pot avea loc discuții furtunoase în care să se pună punctul pe i. Axă tu-ceilalți este tensionată, fapt pentru care bine este să fii prudent și să discerni pe îndelete fiecare cuvânt adresat altora. Unde este cazul rupe defintiv o relație nepotrivită sau o colaborare care nu te mai reprezintă. Ia în seamă ce ți se spune, dar în același timp ascultă-ți și sufletul. El te va îndruma cel mai bine.

Horoscop 5 februarie Taur. Se pare că ești foarte implicat în treburile de la serviciu. Totuși, chiar dacă ai multe și mărunte de făcut în sferă profesională, bine ar fi să îți dozezi eforturile. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului și aparatului renal, dar folosește doar remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale generale. Este o perioadă în care trebuie să te bazezi doar pe forțele tale.

Horoscop 5 februarie Gemeni. Luni, cheful de distracții te însoțește întreagă zi. Relațiile cu persoană iubită sunt tensionate, existând riscul unor despărțiri definitive. Cei care au copii vor gustă din plin conflictul dintre generații, însă atât părinții, cât și copiii vor ieși mai îmbogățiți sufletește din astfel de situații. Spre seară adună-i pe cei dragi la o petrecere surpriză. Cu siguranță va veți bucură cu toții.

Citește și: HOROSCOP FEBRUARIE 2018. Cele mai importante previziuni pentru fiecare ZODIE


Horoscop 5 februarie Rac. Casă și familia sunt predominanțele zilei. O discuție cu un membru al familiei te poate pune pe gânduri, însă nu toate informațiile primite te vizează pe ține. Recomandabil este să fii prudent vizavi de tot ce ține de neam și locuința, pentru că factorul surpriză este prezent. Se recomanda atenție sporită la sursele de aer și foc din spațiul locativ. Se pot face ușor curățenii generale, reparații curente sau reamenajări interioare.

Horoscop 5 februarie Leu. Ziua de luni este favorabilă relațiilor cu neamurile și cu prietenii apropiați. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia îți pot fi de folos, de aceea fii deschis și acceptă-i în jurul tău. Există variantă să te despărți de unele persoane care ți-au fost apropiate până nu demult, însă poate că este un moment propice de a te debarasa de persoanele inoportune. Spre seară bucură-te de compania celor dragi și dăruiește-le din farmecul tău caracteristic.

Horoscop 5 februarie Fecioară. Capitolul financiar este temă zilei. Poți primi cadouri, recompense sau vești legate de salarizarea de la un loc de muncă. Sunt momente bune de a-ți verifică balanța de venituri și cheltuieli și de a-ți revizui planurile financiare. Evită cheltuielile nefondate sau speculatiile financiare. De reținut că stările tale de spirit sunt fluctuante, iar eforturile fizice ar trebui dozate atent.

Horoscop 5 februarie Balanța. Este o zi excelentă pentru odihnă, meditații în locuri sfinte și dialog interior. Astrele te sfătuiesc să fii cât mai retras și să te gândești pe îndelete la noi planuri de acțiune. Se pot accentuă durerile de cap și la propriu și la figurat. Gândurile tale zboară către locul de muncă și colegi. Plimbă-te în aer liber, vorbește mai mult cu cei dragi și ai încredere că lucrurile se vor desfășura în favoarea ta.

Citește și: Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE. Scorpionii sunt bârfiți, Capricornii au succes


Horoscop 5 februarie Scorpion. Debutul săptămânii este favorabil reorganizării programului cotidian. Privește atent la felul în care îți desfășori treburile personale și activitatea profesională. Poți schimbă multe și mărunte, astfel încât să devii mai eficient și să obții maximum de rezultate cu eforturi minime. Rezervă momente și pentru odihnă și plimbări în aer liber.

Horoscop 5 februarie Săgetător. Prietenii și protectorii te înconjoară luni cu mult drag. Chiar dacă se pot ivi neînțelegeri sau discuții aprinse, și din aceste situații poți desprinde sfaturi și informații utile. Pe de altă parte este posibil să renunți la unii prietenii mai vechi. Discerne cu atenție pe cine mai păstrezi în preajmă ta. Recomandabil este să nu îți divulgi planurile, decât membrilor familiei. Spre seară stai mai mult cu ține însuți, fă o plimbare în aer liber sau citește o carte amuzantă.

Horoscop 5 februarie Capricorn. Preocuparea ta este domeniul socio-profesional. Chiar dacă abia mijesc zorii unui nou început, tu ești cu gândurile la schimbările ce ar putea interveni în acest sens. Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit dacă te grăbești să te apuci de lucru. În a două parte a zilei se întrezăresc reuniuni cu prietenii. Nu ar fi exclus să trebuiască să pleci într-o mică excursie, însă fii cu băgare de seamă la drum.

Horoscop 5 februarie Vărsător. Pentru tine pot veni vesti din strainatate sau legate de studii. Dorinta de a lua contact cu alte culturi si cu oameni din tinuturi indepartate este la cote inalte. Iti sunt favorizate activitatile culturale si dialogurile pe teme spirituale, ele fiind un bun prilej de a-ti imbogati filozofia de viata. Energia vitala fluctueaza destul de mult, asa incat dozeaza-ti eforturile, iar daca esti nevoit sa calatoresti, verifica pe indelete fiecare detaliu.

Horoscop 5 februarie Pești. Chestiunile financiare legate de banii si bunurile comune cu altii sunt la ordinea zilei. Sunt momente bune pentru alcatuirea unui bilant financiar si pentru creionarea unor noi planuri de actiune vizavi de imbunatatirea venitului. Pe de alta parte sunt posibile discutii legate de o mostenire sau de un partaj. Evita speculatiile de orice fel si implicarea in afaceri sau asocieri cu persoane indoielnice.

Video! El e Strugurel din Paşcani! Primeşte de la stat în fiecare lună 4.000 de lei ca să stea degeaba... Cutremur de magnitudine mare, produs în urmă cu puțin timp, în judeţul Buzău. ISU, în alertă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x