Antena Căutare

HOROSCOP FEBRUARIE 2018. Cele mai importante previziuni pentru fiecare ZODIE

Februarie vine cu vesti extraordinare pentru nativi.

Horoscop februarie 2018. O lună cu aspecte pozitive pentru nativi, dar și cu unele avertismente. Previziunile astrologilor pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop februarie Berbec. O luna dinamică, se tot reconfigurează anturajul, apăr oameni noi, idei noi, propuneri și multă activitate socială. E important să accepte invitații la diverse manifestări de grup, pentru că astfel pot descoperi oportunități de începere a unui propiect interesant dar și a unei relații amoroase, dacă îi interesează. Berbecii însă trebuie să fie dispuși, în această luna, să renunțe uneori la punctele lor de vedere sau chiar la fanatism. Altfel, pot îmbrățișa căi nepotrivite și pot face alegeri doar din ambiție ori rigiditate, ceea ce nu-I avantajează acum. Pot apărea oameni de destin, care îi inspiră, încurajează și susțin pe nativii Berbec să-și urmeze visele.

Horoscop februarie Taur. Taurii au o luna cu multe aspect benefice, mai ales în plan relațional, amoros, partenerial. Unii Tauri au de luat decizii importante legat de o relație de cuplu și e bine să fie atenți întrucât există posibilitatea de a se iluziona sau de a renunță prea ușor din cauza unor motive nefondate. Profesional și în carieră, sunt șanse de schimbare neașteptată. Pot apărea surprize, li se aduc la cunoștință schimbări, unii Tauri sunt nevoiți să se reinventeze sau să găsească rapid soluții la o situație aparent fără ieșire. Au multă creativitate în această luna și foarte multă disponibilitate de a iubi și a se deschide în relații cu oameni pe care-I îndrăgesc și de care le păsa.

Horoscop februarie Gemeni. O luna interesantă, a cărei energie îi sprijină pe Gemeni să evolueze, să învețe ceva nou, să gândească dincolo de șabloanele sociale și dincolo de propriile limite. Au vise, dorințe, aspirații mari și e posibil chiar să se împlinească parte din ele.
Relația de cuplu și relațiile cu cei din jur în general, sub influența lui Marte situat în zonă parteneriatelor și cooperării, se încing, sunt pasionale, consumatoare de atenție și energie. Gemenii pot să se implice alături de alții în proiecte curajoase, dar trebuie să fie atenți la accesele de impulsivitate și chiar furie, sau la rivalitățile care îi epuizează fără sens.
În carieră, au parte de împliniri, apreciere și rezultate frumoase, inclusiv financiare, când sunt relaxați și urmăresc să facă din pasiune și bucurie lucrurile, nu din ambiție sau pentru a demonstra ceva cuiva.

Horoscop februarie Rac. Prioritatea se pare că este, în această perioadă, pentru Răci, segmental financiar. Aici are loc și eclipsă parțială de Soare din 15 februarie, și tot axă finanțelor a fost activată și de eclipsă totală de Luna din 31 ianuarie. Prin urmare, Răcii sunt cumva împinși de la spate să facă schimbări, sau schimbările sunt făcute sub presiunea umplerii paharului. În orice caz, e o ocazie bună să acceseze niște fonduri, să se decidă să o ia într-o direcție riscantă dar mult mai avantajoasă pe termen lung. Racii sunt chemați să se bazeze mai mult pe ei și darurile lor, și mai puțin pe ideile și forțele altora.
Este o luna interesantă și la capitolul muncă și sănătate. Aici este nevoie de multă energie, asumare, inițiativă, pentru a rezolvă problem stagnante.

Horoscop februarie Leu. O luna importantă pentru Lei, mai ales că eclipsele, cea din 31 ianuarie și cea din 15 februarie, îi vizează în mod direct și le poate aduce schimbări fără preaviz. Aceste schimbări se adresează parteneriatelor, relației de cuplu, imaginii sociale, credibilității. Leii sunt pe trambulină acum și trebuie doar să fie atenți la aterizare. În rest, mari șanse de progres, recunoaștere și succes, cu condiția să evite să facă prea multe valuri, ele oricum vor există. De muncit muncesc destul de mult și își iau sarcinile în serios, programându-și pașii de făcut și punând la punct strategia de lucru în cel mai mic detaliu. Vin bani ușor, însă trebuie să fie atenți la respectarea acordurilor, legilor, contractelor. Sentimental, există multă pasiune și foc interior, unii Lei se îndrăgostesc la prima vedere, însă și aici e de făcut mențiunea că e posibil să se arunce prea repede în situații buclucașe.

Horoscop februarie Fecioară. Pentru Fecioare, surprizele vizează zonă muncii și a carierei. E posibil fie să apăra schimbări care îi așează pe acești nativi pe un nou drum profesional, fie se implică într-un proiect inedit, cu oameni noi. Fie schimbă echipă, condițiile de lucru, mijloacele, decorul etc. Schimbările sunt progresiste, așa că nu trebuie să se teamă de necunoscut ci să fie ceva mai deschiși la nou. Un alt aspect important este legat de zonă relației de cuplu și inelegerea cu cei din jur. Aici sunt vești bune: mai cu seamă în a două parte a lunii, Fecioarele au parte de armonie, iubire, recunoaștere. Sunt posibile schimbări sau reparații în locuința sau legat de un sediu, un punct de lucru.

Horoscop februarie Balanță. Pentru Balanțe este o luna extrem de efervescentă, cu multă creativitate, chef de viață, de distracție și de… iubire. Balanțele se trezesc tot mai mult la viață și au parte de experiențe inedite, idei noi și năstrușnice pe care le pun rapid în aplicare, manifestări mai demonstrative în ce privește iubirea și devotamentul. Unele Balanțe se îndrăgostesc sau ajung în preama copiilor ori le acordă mai multă atenție propriilor copii și au satisfacții prin ei, altele devin mai implicate în proiectele pe care le iubesc, creează mai mult, sunt mai inspirate. Muncă este bazată pe informație, învățare, cunoaștere, scriere, transmitere a cunoștințelor mai departe. Aici trebuie să fie însă prudente, pentru că există riscul de a fi prea credule, grăbite sau prea exaltate deranjandu-I pe alții.

Horoscop februarie Scorpion. Chiar dacă vor fi scoși deseori din zonă de confort în această luna, deci va fi nevoie să strângă din dinți și să se adapteze, e o perioadă excelentă pentru Scorpioni, din multe puncte de vedere. În special în ce privește dragostea și căsătoria, acești nativi au parte acum de experiențe frumoase. În a două parte a lunii, unii chiar se lasă cuceriți sau își seduc cu succes alesul/aleasă inimii, în timp ce alții se gândesc să facă un copil sau să se căsătorească. Nu doar iubirea e prioritara și susținută energetic în februarie, ci și zonă banilor și a afacerilor. Aici este consumată multă energie, Scorpionii sunt puși pe treabă și pe câștig. Să fie totuși prudenți când semeneaza acte sau fac tranzacții semnificative, întrucât există riscul de a se păcăli. De asemenea, să evite pe cât posibil cheluielile hazardate și extravangantele sau jocurile de noroc.

Horoscop februarie Săgetător. Multă energie, determinare, magnetism, inițiativă, dar și erotism la cote înalte, în februarie, grație planetei Marte care traversează acum Săgetătorul. Așadar, acum e momentul pentru acțiuni curajoase, pentru proiecte care așteptau cuminți un semnal, pentru a face un pas înainte în anumite relații și mai ales pentru a iniția o poveste de dragoste dacă sunt interesați. Surprizele nu-i ocolesc nici pea cești nativi, în cazul lor vizează zonă cuplului și a parteneriatelor, unde anumite vești, informații, mesaje vin să întoarcă la 180 grade un context cunoscut. Au parte de înțelegere în familie și de o oarecare armonie și empatie, mai ales când au nevoie de sprijin. Cu muncă și banii, stau bine, însă nu trebuie să se aștepte că va cădea ceva din cer, totul vine acum prin disciplină, efort și curaj.

Horoscop februarie Capricorn. Banii reprezintă segmentul cel mai important pentru acești nativi, în luna februarie. Aici are loc o eclipsă și multe alte aspecte care îi motivează pe Capricorni să-și imbunateasca statusul financiar, să facă un salt fiind mai creativi și îndrăzneți. Totuși, există elemente de noutate pe care nu le pot anticipa și la care va fi nevoie să se adapteze din mers, mai ales pe la jumătatea lunii. Atunci e posibil să apăra schimbări bruște care le schimbă perspectivă și cadrul. Să fie pregătiți pentru a creă pe loc o strategie de success. În ce privește muncă și proiectele, nu duc lipsă, iar în a două parte a lunii succesul se bazează pe capacitatea lor de a negocia, de a vinde și a promova ceea ce știu. Una peste altă, Capricornii ar trebui să profite de contextul progresist al acestei luni.

Horoscop februarie Vărsător. O perioadă pe placul Vărsătorilor, pentru că li se da apa la moară să creeze, să inoveze, să fie creativi și cu un pas înaintea tuturor, ba chiar înaintea vremurilor. Acum Vărsătorii au parte de acel elan creator, de acea inspirație proaspătă după care tânjeau. Așadar, să nu ezite să se pună pe treabă, să-și noteze ideile și mai ales să le dea curs.
Eclipsă parțială de Soare în semnul lor, pe 15 februarie, e posibil să le aducă vești neașteptate, schimbări de planuri, dar și schimbări relaționale. Se prind de ceva, înțeleg altfel o situație partenerială, sunt gata să schimbe, cu detașare, ceva ce nu funcționează sau să se alieze cu persoană potrivită, apărută sau recunoscută spontan, pentru finalizarea unui proiect.

Horoscop februarie Pești. Deși în primele două săptămâni Peștii ar putea să se simtă fie devitalizati, fie singuri și dezamăgiți, este doar o perioadă pe care ei ar trebui să o folosească pentru introspecție, odihnă, relaxare și îngrijire personală. Le revine tonusul spre jumătatea lunii, iar optimismul va reveni și el totodată. Peștii încep din nou să se simtă utili, în formă și mai ales apreciați. Marte se află în zonă carierei pe tot parcursul lunii, așa că le da acestor nativi un imbold puternic să iasă la rampă, să-și susțină ideile și cauza, să se implice mai mult pentru interesele lor. Totuși, să facă asta fără să genereze sau să întrețină conflicte, mai ales când acestea nici măcar nu sunt ale lor. Să mizeze pe dragoste și susținere, dar și pe intuiția sau mesajele pe care le primesc pe diverse căi pentru a-I ghida. Iar dacă vor să învețe ceva, să înțeleagă mai bine ceva, acum e momentul.

Dragostea îi lovește pe nativii Berbeci. Nu-și mai pot lua gândul de la persoană pe care o văd astăzi. Horoscopul zilei,... Horoscop 1 februarie. Luna sângerie le poartă noroc Scorpionilor pe segmentul BANI ȘI CARIERĂ...
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană Sambata, 23.09.2023, 15:14
Parteneri Rețeta de pizza care nu îngrașă. Blatul are puține calorii Rețeta de pizza care nu îngrașă. Blatul are puține calorii Catine.ro Natalia Ramírez dezvăluie dacă se întoarce în Betty cea urâtă 2 ca Marcela Valencia. Ce a declarat vedeta Natalia Ramírez dezvăluie dacă se întoarce în Betty cea urâtă 2 ca Marcela Valencia. Ce a declarat vedeta Happy Channel Ce a spus Buzatu după ce a luat geanta plină cu bani. „Sărut mâna, Emil. Încă o dată îți mulțumesc, că eram pe drojdie!” Ce a spus Buzatu după ce a luat geanta plină cu bani. „Sărut mâna, Emil. Încă o dată îți mulțumesc, că eram pe drojdie!” Libertatea.ro Drama unei românce nevoite să își alunge fiul alcoolic de acasă: „Bea și 12 litri de bere într-o zi” Drama unei românce nevoite să își alunge fiul alcoolic de acasă: „Bea și 12 litri de bere într-o zi” Ziare.com Ce s-a întâmplat cu fratele lui Michael Schumacher, după teribilul accident. Abia acum s-a aflat, după 10 ani de chin Ce s-a întâmplat cu fratele lui Michael Schumacher, după teribilul accident. Abia acum s-a aflat, după 10 ani de chin AntenaSport Brigitte Macron și Camilla, Regina Consoartă, au purtat ținute fabuloase la recepția de gală de la Versailles. Au avut apariții cu adevărat spectaculoase. FOTO Brigitte Macron și Camilla, Regina Consoartă, au purtat ținute fabuloase la recepția de gală de la Versailles. Au avut apariții cu adevărat spectaculoase. FOTO Elle Anunț important al ANM! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Temperaturile vor fi mai scăzute Anunț important al ANM! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Temperaturile vor fi mai scăzute Spynews.ro Mihai Cazacu, milionarul de la Loto, a murit. Afaceristul avea 51 de ani Mihai Cazacu, milionarul de la Loto, a murit. Afaceristul avea 51 de ani BZI Cum arată Brigitte Pastramă după ce și-a scos acidul din buze și a renunțat la genele false și extensiile de păr Cum arată Brigitte Pastramă după ce și-a scos acidul din buze și a renunțat la genele false și extensiile de păr BZI Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro Chec marmorat cu cafea. O variantă delicioasă a unui desert clasic Chec marmorat cu cafea. O variantă delicioasă a unui desert clasic HelloTaste.ro Secretul prin care poți economisi bani fără a-ți schimba stilul de viață: ”Poți trăi cum îți place!” Secretul prin care poți economisi bani fără a-ți schimba stilul de viață: ”Poți trăi cum îți place!” Antena3.ro Cel mai „lacom” prădător din istoria Pământului. Puțini ar ghici ce specie consumă peste o treime din vertebratele de pe planetă Cel mai „lacom” prădător din istoria Pământului. Puțini ar ghici ce specie consumă peste o treime din vertebratele de pe planetă useit Horoscopul zilei de 25 septembrie 2023. Balanțele au nevoie de echilibru spiritual. Află ce se întâmplă cu zodia ta Horoscopul zilei de 25 septembrie 2023. Balanțele au nevoie de echilibru spiritual. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine Bulgaria vrea ca de la 1 ianuarie 2025 să treacă la euro Bulgaria vrea ca de la 1 ianuarie 2025 să treacă la euro Wall-Street Joe Jonas și Sophie Turner, divorț cu scandal! Actrița l-a acuzat pe Joe Jonas că i-a răpit copiii Joe Jonas și Sophie Turner, divorț cu scandal! Actrița l-a acuzat pe Joe Jonas că i-a răpit copiii Kudika Test viral de personalitate. Ce vezi mai întâi în imagine? Află dacă eşti fidel, arogant sau ambiţios Test viral de personalitate. Ce vezi mai întâi în imagine? Află dacă eşti fidel, arogant sau ambiţios Playtech Dorian Popa, contactat direct de soția lui Călin Donca. Ce i-a spus Orianda artistului: ”Nu știu ce să cred” Dorian Popa, contactat direct de soția lui Călin Donca. Ce i-a spus Orianda artistului: ”Nu știu ce să cred” Redactia.ro Şi-au dus fetiţa de 11 luni la un spital din Iaşi pentru o răceală. Când au consultat-o, medicii au decis să sune imediat la poliţie Şi-au dus fetiţa de 11 luni la un spital din Iaşi pentru o răceală. Când au consultat-o, medicii au decis să sune imediat la poliţie Observator Cât de eficientă este bustiera pentru prevenirea lăsării sânilor Cât de eficientă este bustiera pentru prevenirea lăsării sânilor MediCOOL De ce ar trebui să mănânci ouă de prepeliță în fiecare zi. 18 beneficii pentru toată familia De ce ar trebui să mănânci ouă de prepeliță în fiecare zi. 18 beneficii pentru toată familia HelloTaste FOTO. Imagini cu gimnasta fără inhibiții! Face o avere din poze pentru bărbați FOTO. Imagini cu gimnasta fără inhibiții! Face o avere din poze pentru bărbați ProSport Ce pensie primește un român după 35 de ani de muncă. Cum poți face recalcularea pensiei Ce pensie primește un român după 35 de ani de muncă. Cum poți face recalcularea pensiei Gandul Bancnota românească valorează 2300 de lei noi. Dacă o găsești printr-un sertar poți face bani frumoși Bancnota românească valorează 2300 de lei noi. Dacă o găsești printr-un sertar poți face bani frumoși CanCan Cum să le spui copiilor despre divorț Cum să le spui copiilor despre divorț DeParinti Poza cu Selena Gomez și Taylor Swift care a strâns peste 15 milioane de like-uri. Imaginea care pune capăt tuturor zvonurilor despre relația lor Poza cu Selena Gomez și Taylor Swift care a strâns peste 15 milioane de like-uri. Imaginea care pune capăt tuturor zvonurilor despre relația lor ZUTV Ce știe Google despre tine. Listele ascunse din telefonul tău care îți pot dezvălui ce date personale deține gigantul tech Ce știe Google despre tine. Listele ascunse din telefonul tău care îți pot dezvălui ce date personale deține gigantul tech UseIT Cel mai simplu mod de a consuma proteine. Nutriționiștii recomandă să le incluzi în dieta ta Cel mai simplu mod de a consuma proteine. Nutriționiștii recomandă să le incluzi în dieta ta Hello Taste
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Video Chefi la cuțite | Sezonul 12, 24 septembrie 2023. Chef Cătălin Scărlătescu a avut probleme medicale în timpul jurizării! De ce i s-a făcut rău Chefi la cuțite | Sezonul 12, 24 septembrie 2023. Chef Cătălin Scărlătescu a avut probleme medicale în timpul jurizării! De ce i s-a făcut rău Duminica, 24.09.2023, 23:25
x