Antena Căutare

Iată cum arată cea mai râvnită slujbă din ţară!

O excursie de un an de zile în destinaţii exotice din întreaga lume. Hoteluri şi staţiuni celebre, oraşe încărcate de istorie şi meniuri de cinci stele. De asta are parte cel mai fericit angajat din România.

O excursie de un an de zile în destinaţii exotice din întreaga lume. Hoteluri şi staţiuni celebre, oraşe încărcate de istorie şi meniuri de cinci stele. De asta are parte cel mai fericit angajat din România.

La 32 de ani, Anca are cel mai râvnit loc de muncă din România.

Ca agent de turism, va pleca, în interes de serviciu, într-o călătorie de un an de zile în jurul lumii. Va vedea peste 25 de ţări, din Caraibe până în în Africa şi din America de Sud în India.

Dar nu va sta toată ziua la plajă. Va fi "nevoită" să viziteze în fiecare zi mai multe hoteluri, restaurante şi cluburi. Şi să scrie despre toate experienţele sale. Cel mai mult îşi doreşte să vadă Cuba, ţară în care va "munci" trei săptămâni.

Anca va pleca mai întâi în Caraibe, apoi în Mexic şi America de Sud. De acolo va traversa Pacificul până Noua Zeelandă. În drum spre China, va vizita Indonezia şi Thailanda. Vor urma India şi Mauritius. La sfârşitul călătoriei va merge în safari, în Kenia.

Dacă o excursie de un an nu este la îndemâna românilor obişnuiţi, există şi servicii de unde nu trebuie să părăsiţi biroul, dar cu la fel de multă adrenalină.

Sorin munceşte opt ore pe zi omorând monştri în cele mai tari jocuri video de pe piaţă. Pentru orice oră suplimentară de butonat este plătit suplimentar de către angajatorul său străin.

Colegii de serviciu sunt partenerii săi de luptă în diferitele jocuri pe care le testează. Un student poate câştiga în vacanţa de vară o mie de lei jucându-se opt ore pe zi iar după câţiva ani salariul poate depăşi o mie de euro.

Vezi VIDEO pe observator.tv!

Fetiţa care cântăreşte cinci kilograme la doar cinci ani nu se va mai întoarce acasă!... Istorie lăsată în pagargină! Gara din oraşul Brad, o ruină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x