Antena Căutare

Im memoriam Mile Carpenisan

Colegi, prieteni, oameni care l-au cunoscut sau pur si simplu oameni care i-au admirat munca, toti regreta moartea lui Mile Carpenisan. Jurnalistul va fi inmormantat miercuri, la Timisoara.

Mile obisnuia sa spuna, metaforic, ca si-ar fi dorit sa fie un om de zapada pana la primavara, cand s-ar fi topit si ar fi devenit apa. Nimeni nu prevedea insa ca metafora se va adeveri.

Simona Marinescu, director de programe economice al ONU pentru Irak l-a cunoscut pe Mile la Bagdad, cand trei jurnalisti romani au fost rapiti. Iar, vizibil afectat, Madalin Ionescu a deschis si el subiectul legat de moarta colegului de la Timisoara, supranumit "Sarbul", la Acces Direct. Si acestea sunt doar doua exemple!

Jurnalistul Mile Carpenisan, decedat, ieri dupa-amiaza, la Spitalul Judetean din Timisoara, ca urmare unui stop cardio-respirator, va fi inmormantat miercuri, 24 martie 2010, ora 15.00, in cimitirul "Rusu Sirianu" din Timisoara. Iar zeci de prieteni ai ziaristului din Timisoara, din tara, dar si din strainatate au anuntat ca vor veni sa il conduca pe ultimul drum pe Mile Carpenisan.

Mile Carpenisan a incetat din viata, luni, 21 martie, dupa ce joi seara a fost internat de urgenta la Spitalul Judetean din Timisoara, din cauza unui soc septic si a unui blocaj renal, pe fondul infectarii unui furuncul.

Mile avea 34 de ani si a fost, mai bine de 10 ani, corespondent al posturilor TV Antena 1 si Antena 3, realizand numeroase reportaje din zonele de razboi. S-a facut remarcat prin transmisiunile din Iugoslavia aflata in razboi, din Irak sau din Asia afectata de tsunami. In 2008, Carpenisan a incheiat colaborarea cu posturile Antena 1 si 3, fiind freelancer.

Interviu // De ce a batut vantu' in redactia de la Catavencu... Tragedie: Un copil de numai un an si sapte luni a murit dupa ce a cazut in gol de la etajul patru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x