Imaginile care au stârnit revoltă pe internet, în România. Doi tineri, surprinși în timp ce dormeau într-o mașină care a traversat strada singură

Doi tineri au reușit să stârnească revoltă pe rețelele de socializare, după ce au fost surprinși în timp ce dormeau într-o mașină care a traversat singură un bulevard circulat din Timișoara.

Doi tineri au reușit să stârnească revoltă pe rețelele de socializare, după ce au fost surprinși în timp ce dormeau într-o mașină care a traversat singură un bulevard circulat din Timișoara.

Incidentul a avut loc pe bulevardul 16 Decembrie, din Timișoara. La un moment dat, câțiva șoferi au văzut cum mașina în care se aflau cei doi a trecut strada, peste scuarul dintre sensuri și mai apoi a ajuns pe partea cealaltă.

Faptul că șoferul nu se vedea i-a șocat pe șoferi, iar mai apoi s-au apropiat de mașină. I-au văzut pe cei doi tineri dormind duși, i-au fotografiat, iar mai apoi au făcut publice imaginile pe internet.

”Tinerii ăştia doi, dormeau duşi în maşină pe Bulevardul 16 Decembrie 1989. Maşina a ajuns pe contrasens, iar cei doi şi-au văzut liniştiţi de somnul lor. Erau beţi, drogaţi, nu ştim…….dar nu credem că de la muncă veneau aşa ‘rupti’”, a scris internautul care a făcut publice imaginile.

Polițiștii ajunși la fața locului i-a verificat cu alcooltestul, care a arătat că nu băuseră. Ei au fost, însă, preluați pentru teste suplimentare.

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al...
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021. Balanțele au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021 spune că nativii din zodia Balanțelor au nevoie de o...
Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri