Antena Căutare

Imbulzeala la alimente de la Uniunea Europeana, la Oradea

Zeci de pensionari si persoane cu handicap s-au imbulzit pentru un pachet de mancare, la Oradea. Oamenii au primit un pachet de alimente cu faina, malai si mazare, de la Uniunea Europeana.

Imbulzeala la alimente de la Uniunea Europeana, la Oradea
| Intact Images

Coada la alimentele de la Uniunea Europeana s-a format inca de azi-noapte. Ca de obicei, oamenii s-au imbulzit sa primeasca pachetul cu alimente. Garbovit de ani si de griji, un batran s-a asezat la coada dinainte sa rasara Soarele. Pentru el, dar si pentru alti oradeni cu venituri mici sau cu handicap, sacosa de mancare este o raza de speranta.

Astazi, li s-a oferit faina, malai si mazare. Uleiul nu a sosit inca, dar autoritatile dau asigurari ca acesta va fi distribuit pana la sfarsitul anului.

Ajutoarele vor ajunge la peste 12.000 de persoane cu handicap sau cu venituri sub 400 de lei. Oamenii mai au timp sa-si ia pachetele pana pe 15 ianuarie.

UPDATE! Un incendiu a izbucnit la Clubul Dinamo, din Bucuresti... Un elev din Arges a fost injunghiat la iesirea de la scoala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x