Antena Căutare

Impact mortal intre o duba si un TIR pe DN1: 2 morti

Doua persoane au murit, iar alta este in stare grava la spital, dupa ce o autoutilitara de marfa s-a ciocnit cu un TIR cu remorca in localitatea brasoveana Timisul de Jos, intre Brasov si Predeal.


Accidentul s-a petrecut la ora 6.20, pe DN1 la kilometrul 157, in dreptul localitatii Timisul de Jos, dupa ce soferul unei autoutilitare de marfa, un baimarean de 31 de ani, care conducea dinspre Brasov spre Predeal, a pierdut controlul volanului intr-o curba la dreapta si a intrat pe contrasens. Din sens opus venea un TIR cu remorca, condus de un doljean de 54 de ani, cele doua autovehicule intrand in coliziune frontala. Ambii soferi au decedat, iar un pasager din autoutilitara a fost grav ranit si transportat la spital.

La locul accidentului, au ajuns mai multe echipaje SMURD, precum si unul de descarcerare, pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate pe singurul supravietuitor al accidentului.

Traficul rutier in zona a fost blocat timp de aproape doua ore, circulatia fiind deviata pe rute alternative.

Mercur periculos imprastiat pe o strada din Titan... Fostul deputat si prezidentiabil Nati Meir, arestat preventiv 29 de zile pentru inselaciune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x