Antena Căutare

În numele Tatălui, al Fiului și-al Sfântului... Tonomat! Aparat cu lumânări, în faţa unui cimitor din Prahova! Atenție, automatul nu dă rest

Un experiment realizat de un preot din Câmpina s-a dovedit până în prezent un succes. A închiriat un automat pentru sucuri şi sendvişuri şi a umplut rafturile cu lumânări şi candele. Aparatul a fost plasat la intrarea într-un cimitir, pentru ca oamenii care îşi vizitează apropiaţii trecuţi în nefiinţă să aibă acces mai uşor la candele.

Un experiment realizat de un preot din Câmpina s-a dovedit până în prezent un succes. A închiriat un automat pentru sucuri şi sendvişuri şi a umplut rafturile cu lumânări şi candele.

Aparatul a fost plasat la intrarea într-un cimitir, pentru ca oamenii care îşi vizitează apropiaţii trecuţi în nefiinţă să aibă acces mai uşor la candele. Iar o parte din profit se duce către construcţia Catedralei Mântuirii Neamului.

Lumânări de diferite mărimi sunt expuse în automatul de lângă cimitirul Sfântul Lazăr, din Câmpina. Aparatul a fost montat aici încă din noiembrie, pentru a-i ajuta pe vizitatorii care nu mai găsesc deschis la pangar. Foarte multe persoane vin să îi viziteze pe cei adormiţi la mormânt şi nu au la dispoziţie o lumânare sau o candelă.

Afişe lipite în apropierea cimitirului îi îndeamnă pe credincioşi să nu îşi procure candele din altă parte. Motivul nu ţine doar de fidelitatea faţă de parohie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Facebook a recunoscut că datele a peste 110.000 de români au ajuns în mâinile Cambridge Analytica! Cum verifici dacă te ... Ce diferențiază o femeie inteligentă de restul. Bărbaţii trebuie să ştie asta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x