Căutare Live

În octombrie, se poartă umbrela! Vreme instabilă și rece la început de toamnă

În regiunile din vestul, centrul şi nordul ţării, vremea va fi în general instabilă şi se va răci, devenind normală termic pentru această perioadă din an.

În regiunile din vestul, centrul şi nordul ţării, vremea va fi în general instabilă şi se va răci, devenind normală termic pentru această perioadă din an.

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi mai mult noros, pe arii extinse vor fi ploi cu caracter temporar ce pot fi însoţite de descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor depăşi izolat 20...25 l/mp, cu precădere în nord-vest şi la munte. În restul teritoriului, valorile termice, deşi în scădere uşoară, se vor situa în continuare peste mediile climatologic specifice datei; dimineaţa vor fi zone cu nebulozitate joasă şi ceaţă, apoi cerul va avea înnorări temporare şi pe spaţii restrânse va ploua slab.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-est, iar cele minime între 7 şi 17 grade.

LA BUCUREŞTI:

În orele dimineţii va fi nebulozitate joasă şi ceaţă, apoi vor fi înnorări temporare şi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura aerului va avea valori uşor peste cele normale la această dată, cu o maximă de 22...23 de grade, şi o minimă de 12...13 grade.

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Vremea va continua să se răcească în cea mai mare parte a ţării, dar în special în vest, nord-vest şi centru, precum şi la munte, unde se vor înregistra valori termice mult mai scăzute decât cele normale la începutul lunii octombrie. Cerul va avea înnorări temporare, în majoritatea zonelor vor fi ploi pe arii relativ extinse şi izolat în cantităţi însemnate, exceptând partea de sud a teritoriului unde doar local va ploua slab.

În zona montană vor fi precipitaţii mixte ziua, însă noaptea, mai ales în masivele înalte, vor predomina ninsorile. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 20 de grade, uşor mai ridicate în sudul extrem şi în sud-est, iar cele minime se vor situa între 3 şi 13 grade.

Oboseala bat-o vina! Un șofer român a fost surprins în timp ce sforăia, chiar pe trecerea de pietoni - VIDEO... Noul an universitar a început la cozi uriaşe, pentru studenţi. Cu geamantanele lângă ei, au așteptat să se cazeze în căm...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri