Antena Căutare

O femeie abuzată a fost salvată de un angajat al unui fast-food. Ce s-a întâmplat după ce a mimat ”Ajutor”

O femeie a fost salvată de angajații unui fast-food, după ce a intrat în restaurant și a mimat din buze cuvântul ”Ajutor”. Imediat, angajații au intervenit, iar polițiștii l-au arestat pe agresorul acesteia. 

Femeia ar fi fost amenințată cu moartea în Ajunul Crăciunului, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook Biroul Şerifului din comitatul american San Joaquin, citat de DPA.

Totul s-a petrecut în California, Statele Unite ale Americii, unde femeia, a cărui identitate nu a fost făcută publică, i-a rugat pe angajaţi să sune la serviciul de urgenţă 911 şi le-a indicat numărul maşinii cu care venise, a precizat poliţia, citează Agerpres.

Când a ieşit din toaletă şi a vrut să facă o comandă, bărbatul suspectat în acest caz, Eduardo Valenzuela, i-a cerut să folosească în schimb serviciul "drive-thru", prin care clienţii plasează comenzi direct din maşină.

Odată ajunsă în faţa geamului "drive-thru", femeia aflată la volan a mimat din buze "Ajutor" către angajaţii restaurantului.

Poliţia a intervenit la faţa locului şi i-a cerut femeii să tragă pe dreapta. Ea le-a declarat poliţiştilor că Valenzuela a abuzat-o fizic în trecut, iar în acea zi a ameninţat-o cu moartea dacă refuza să îl ducă cu maşina în vizită la rude în Ajunul Crăciunului. Poliţia a precizat că în maşină a fost găsită o armă de foc neînregistrată, motiv pentru care bărbatul a fost pus sub acuzare pentru ameninţare cu moartea, posesie de bunuri furate şi deţinere ilegală a unei arme de foc.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi: Ninsori şi viscol în mai multe judeţe ale Moldovei. Nu sunt blocaje rutier... Raed Arafat rupe tăcerea despre cazul fetiței în comă ținută ore în șir la UPU: ”Nu putem vorbi de batjocură!” Cum a rat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x