Căutare Live

Informaţii ascunse legate de moartea lui Gyuri Pascu: Chemase o ambulanţă la ora 03:00 pentru un "atac de panică". După două ore, murea de inimă

Moartea lui Gyuri Pascu are un moment pe care autoritățile l-au ținut secret până azi. Bărbatul de 55 de ani a murit de infarct luni, la 5 dimineața.

Moartea lui Gyuri Pascu are un moment pe care autoritățile l-au ținut secret până azi. Bărbatul de 55 de ani a murit de infarct luni, la 5 dimineața.

Dar cu doar două ore înainte, în noaptea de duminică spre luni, 25 spre 26 septembrie, Gyuri Pascu și fosta lui soție, în casa căreia se afla, au făcut un apel de urgență.

”Au trimis o ambulanță de tip AMD, de consultații la domiciliu, cu un echipaj format dintr-un șofer și un medic. Gyuri era agitat și medicul i-a dat doar un calmant, un diazepam, i-a pus diagnosticul de atac de panică și a plecat”, a spus o sursă a ziarului, chiar de la Ambulanța București.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI!

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Au apărut primele stații automatizate de închiriere de biciclete din București! Unde le găsești?...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri