Își vinde propriul copil în... RATE! Cazul unei tinere din Cluj a fost descoperit de procurorii DIICOT!

O tânără a decis să-și vândă propriul copil pentru o sumă de bani! Mai mult, proaspăta mămică i-a făcut o ofertă de nerefuzat cumpărătorului acceptând ca acesta din urmă să-i plătească în două tranșe!!

O tânără a decis să-și vândă propriul copil pentru o sumă de bani! Mai mult, proaspăta mămică i-a făcut o ofertă de nerefuzat cumpărătorului acceptând ca acesta din urmă să-i plătească în două tranșe!!

Caz cutremurător la Cluj! O tânără şi-a vândut nou-născutul pentru 15 mii de lei. Pentru a ascunde fapta, femeia a trecut în certificatul de naştere, în căsuţa destinată tatălui, numele bărbatului care a cumpărat copilul.

Totul a început pe 20 iulie, atunci când tanara de 20 de ani din Salaj a adus pe lume un copil. In timpul în care aceasta era în spital, un bărbat i-a propus sa ii ia el copilul. In schimb ii oferea tinerei 15.000 de lei. Banii urmau să fie platiti în două tranșe, 1000 de Euro când femeie ii preda copilul, iar restul de bani când copilul avea să împlinească vârstă de un an.

Pentru ca totul sa para legal femeia trebuia să treacă în certificatul de naștere al copilului numele bărbatului de 54 de ani ca fiind tatăl nou-născutului. După ce au scos certificatul de nastere al copilului, bărbatul i-a platit tinerei suma 2100 de lei.

Doar că despre planurile lor au aflat și cei de la DIICOT Cluj, iar ieri atât tânără cât și bărbatul au fost reținuți şi astăzi vor ajunge in fata judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. In acest caz a fost deschis un dosar penal pentru trafic de minori, fals în declarații și instigare la fals intelectual.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Sălaj au dispus pr 5 septembrie reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a două persoane, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori, fals în declarații și instigare la fals intelectual.

Pe 20 iulie 2019, o tânără 20 de ani, din județul Sălaj, a dat naştere unui copil la Spitalul Orăşenesc Huedin, județul Cluj, ocazie cu care a fost abordată de un bărbat de 54 de ani, din județul Cluj, care i-a propus să îi cumpere copilul nou-născut.

Ultimele știri