Antena Căutare

Iulie - Record de caldura in "luna lui Cuptor"

Iulie isi merita din plin numele de luna lui Cuptor. In plin cod galben de canicula, aceast iulie are toate sansele sa devina cel mai calduros din istorie.

Temperaturile ridicate ii tin pe oameni in casa. Nu-i mai scot nici macar la terasa. Asa ca doar inghetata si apa mai fac profit. Nu sunt vesti bune nici pentru maine, cand mercurul ameninta sa urce si mai sus in termometre.

Capitala si 22 de judete din sudul si estul tarii se afla sub avertizare cod galben de canicula sambata si duminica, cand se vor inregistra temperaturi de 36-38 de grade si izolat 39 de grade. Potrivit avertizarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, "sambata si duminica, in regiunile sudice si estice canicula va persista, se vor inregistra frecvent valori de 36 - 38 de grade si izolat 39 de grade, iar disconfortul termic se va mentine accentuat".

Duminica dupa-amiaza se vor inregistra, local, valori termice de 35-37 de grade si in regiunile vestice si centrale, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si izolat va depasi pragul critic de 80.

Avertizarea cod galben de canicula vizeaza Capitala si judetele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Botosani, Neamt, Bacau, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges si Valcea.

Fiul lui Bercea Mondial a incercat sa se sinucida in penitenciar... Codul galben de canicula, prelungit! Vezi zonele afectate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x