Antena Căutare

Jandarmeria a pierdut primul proces intentat de un protestatar de la Universitate: Avocatul acuzarii, tot un manifestant

Jandarmeria a pierdut primul proces intentat in urma protestelor din Piata Universitatii, de anul trecut. O tanara a contestat in instanta amenda primita si a castigat procesul. Acum, Jandarmeria trebuie sa ii plateasca daune morale de 5.000 de lei, relateaza antena 3.

Diana Iftodi a participat la protestele de anul trecut si a fost amendata de jandarmi. Tanara a primit o amenda de 1.000 de lei pe motiv ca a folosit un limbaj trivial si a tulburat linistea publica. De acelasi tratament au avut parte mai multi colegi ai Dianei, care au fost retinuti cateva ore la o sectie de politie.

Tanara sustine ca scandarile ei nu au fost triviale, asa ca a contestat in instanta amanda primita. Justitia i-a dat dreptate, asa ca s-a constatat ca Jandarmeria a comis un abuz. Acum, trebuie sa primeasca daune morale in valoare de 5.000 de lei.

Pentru cauza Dianei a pledat un avocat care a protestat alaturi de ea si a fost martor la abuzurile jandarmilor.

Din cauza abuzurilor comise in timpul protestelor din Piata Universitatii, conducerea Jandarmeriei Bucuresti a fost demisa.

Varza radioactiva sau avioanele cu bombe atomice, printre zecile de sesizari de tot rasul facute la ANPC, in 2012... Echipa "Rai da' Buni" a dus cadouri familiei micutei Andreea, bolnava de leucemie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x