La plajă, cuplurile necăsătorite trebuie să stea la distanţă de doi metri! Ce este strict interzis la terase? Ce restricții s-ar putea impune, în următoarele zile?

Măsuri absurde, impuse de autorități. La plajă, cuplurile necăsătorite trebuie să stea la distanță de doi metri.

România urcă vertiginos în topul pandemiei. De o săptămână, numărul de infectări noi este de peste o mie, zinic, avem criză de personal medical și de paturi la Terapie Intensivă.

Speriate, autoritățile locale au început să impună măsuri de protecție fără să mai aștepte tonul de la Guvern. În Iași, Prahova, Dâmbovița, Brașov și Teleorman, masca este obligatorie și în aer liber, în spațiile aglomerate.

Guvernul discută, miercuri seară, măsurile propuse de Comitetul pentru Situații de Urgență, însă multe dintre ele sunt aberante - considerate așa atât de mediul economic cât și de oameni.

Exemplu: la plajă merge doar „familia tradițională”. Cuplurile necăsătorite trebuie să stea la distanță de doi metri. Iar la terasă vom ieşi doar între anumite ore şi fără dans.

Noile măsuri ridică multe semne de întrebare: În afară de soți și copii, trebuie să stăm, pe plajă, la distanță de doi metri de cei cu care am plecat la mare?

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri