Antena Căutare

Last minute 1 mai!

A devenit o traditie ca de 1 mai toata lumea sa mearga la mare. O minivacanta si mai asteptata daca ne gandim ca tocmai am trecut peste o iarna destul de grea. Iata cateva oferte care pot satisface orice buget.

Imbinand in modul cel mai fericit spiritul antic cu arhitectura moderna, Nessebarul este cea mai impresionanta locatie de pe malul bulgaresc al Marii Negre. Situat pe o peninsula lunga de 850 de metri si lata de 350 de metri, Nessebar este unul dintre cele mai vechi orase din Europa. Numarand doar 2.000 de locuitori, il poti strabate "la pas" pe stradutele inguste si intortocheate care se termina inevitabil pe plaja, una dintre cele mai intinse de pe malul Marii Negre.

La fiecare colt de strada exista cate o piata mica de unde poti cumpara un suvenir - produse de olarit, sculpturi in lemn sau picturi. Nessebarul iti ofera multiple posibilitati de recreere, de la micile terase de pe faleza unde poti gusta din delicatesele locale pana la localurile si barurile din oras care satisfac toate gusturile.

Hotelurile Sol Nessebar Mare si Sol Nessebar Bay, clasificate la patru stele, ofera un pachet de trei nopti la pretul cuprins intre 78 si 98 de euro de persoana in regim all inclusive si accesul la toate facilitatile hotelului.

Riviera romaneasca

Situata intr-un golf linistit, chiar langa Mangalia, statiunea Saturn completeaza minunata riviera romaneasca prin oportunitatile de distractie si relaxare. Doua sate de vacanta, un camping, restaurante, baruri, piscine, gradini de vara, terenuri de sport (minigolf, tenis), cinematograf in aer liber, parc de distractii, discoteci, baruri, posibilitatea de a practica sporturi nautice si echitatie asigura confortul necesar pentru o vacanta reusita. Pentru cei pasionati de excursii, traseele turistice vor include mai intai vechiul Callatis, apoi un tur al celorlalte statiuni, precum si regiunile apropiate din podisul dobrogean.

Hotel Saturn, clasificat la patru stele, ofera un pachet de doua nopti cu mic-dejun inclus la pretul de 490 lei camera dubla.

Balneo la mare

Mangalia este cea mai importanta statiune balneoclimaterica permanenta de la Marea Neagra, oras cu aceeasi vechime ca si Constanta (peste 2000 ani de la prima atestare), beneficiaza de un climat deosebit, asemanator celui mediteranean, cu media de temperatura anuala cea mai ridicata din tara. Tratamentul balnear se practica pe tot timpul anului, imbinandu-se factorii caracteristici marini cu existenta izvoarelor minerale descoperite si folosite aici la Mangalia de pe vremea romanilor.

Oferta de 1 Mai a Hotelului Paradiso, clasificat la trei stele, este de 550 de lei camera dubla. Include doua nopti si micul dejun.

Citeste Revista Felicia

VIDEO Un autocar a tarat 50 de metri cu spatele o Dacie... Atentie, RADAR! 40 de aparate spre mare, 50 spre munte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x