Antena Căutare

Lebădă rănită, salvată de jandarmii braşoveni

O lebădă rănită a fost salvată, vineri, de către jandarmii braşoveni, pasărea fiind preluată apoi de reprezentanţii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, care au dus-o la Grădina Zoologică, unde va primi îngrijirile necesare.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Braşov, vineri, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că a găsit o lebădă care se nu se poate deplasa, în curtea unui imobil din Ghimbav. FOTO: Jandarmeria Braşov "Patrula de jandarmerie care a fost trimisă la adresa indicată a preluat pasărea, iar dispeceratul unităţii a anunţat evenimentul la DSVSA", au precizat reprezentanţii Jandarmeriei. Sursa citată spune că DSVSA a trimis un reprezentant care a preluat lebăda, pentru a o transporta la Grădina Zoologică, pentru evaluarea stării de sănătate şi acordarea îngrijirii necesare.

Sursa : news.ro

Tribunalul Buzău suspendă şedinţele de judecată timp de o oră, zilnic, până la dezbaterea în Parlament a iniţiativei leg... Satele din România în care poștașul vine de două ori pe lună. Oamenii sunt revoltați: ”Totul ajunge cu întârziere la noi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x