Antena Căutare

Locatarii din Prahova au, în continuare, aghiasmă "pe țeavă"! Preotul devenit celebru pe net: "Credincioșii vor bea apă sfinţită direct de la robinet până pe 14 ianuarie!"

Vor, nu vor, beau aghiasmă! Este vorba despre mii de locuitori din Prahova care au de astăzi apă sfinţită la robinete. Asta după ce la Staţia de Tratare a Apei Voila a avut loc o slujbă de sfinţire, iar preotul le-a transmis credincioşilor că apă este "tămăduitoare şi ad

Vor, nu vor, beau aghiasmă! Este vorba despre mii de locuitori din Prahova care au... apă sfinţită la robinete. Asta după ce la Staţia de Tratare a Apei Voila a avut loc o slujbă de sfinţire.

În plus, preotul le-a transmis credincioşilor, ba chiar le-a dat asigurări că apă este "tămăduitoare şi aduce binecuvântare atât sufletului, cât şi trupului".

"Ia, de-aici!". Un preot și-a atacat enoriașii cu aghiasmă: "Icoanele alea trebuie să fie waterproof"

„Am făcut o sfeştanie pentru sfinţirea Apei Celei Mari pentru a aduce şi aici de unde toate localităţile din Prahova se alimentează cu apă, pentru a fi sfinţită şi pentru a le aduce curăţire de păcate, vindecări de boli sufleteşti şi trupeşti şi pentru a le aduce binecuvântare şi sfinţire localnicilor care folosesc această apă din sistemul Paltinu. Vor bea apă sfinţită direct de la robinet până în data de 14 ianuarie, indiferent că este zi de dulce sau de post şi aceast apă este tămăduitoare de boli sufleteşi şi trupeşti şi aduce binecuvântarea sufletului şi a trupului de către cei care o comnsumă cu credinţă”, a explicat preotul.

Tradiţia durează de 18 ani, iar enoriaşii care nu au ajuns la biserică de Bobotează pot acum să îşi umple sticla direct de la robinet. Aghiasma va curge de la chiuvetă până pe 14 ianuarie.

Primăvara aduce scumpiri la alimentele de bază. Din primăvară, prețurile se dublează... Vești BOMBĂ înainte de începerea școlii! Ministerul Educației a făcut anunțul! Toți elevii și părinții trebuie să afle!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x