Antena Căutare

Lovitură CUMPLITĂ pentru români! Noua lege a pensiilor afectează sute de mii de persoane! Ce pățesc bolnavii

Lovitură uriașă pentru români! O schimbare uriașă este luată în calcul în această perioadă! Noua Lege a Pensiilor se află în dezbatere publică și cuprinde măsuri absurde, ce ar afecta sute de mii de români!

Apar controverse uriaşe legate de noua lege a pensiilor, aflată acum în dezbatere publică!

Astfel, una dintre prevederi ar introduce o perioadă minimă de cotizare pentru cei care vor să ia pensie de invaliditate, deşi Curtea Constituțională a României a exclus o astfel de perioadă încă de acum șase ani.

În plus, mai sunt probleme şi cu faptul că persoanele bolnave de cancer sau de SIDA, de exemplu, nu mai sunt cuprinse în legea pensiilor.

Mai mult decât atât, potrivit noii legi a pensiilor, pensionarii care locuiesc în afara țării și primesc pensia lunară de la Casele de pensii din România vor fi obligați să dovedească de două ori pe an că.... nu au murit.

Deocamdată legea este în dezbatere publică şi va ajunge în Parlament când se vor întoarce aleşii.

Nu e glumă și nici comedie! Cu poze în mâini, poliţiştii din Tg. Jiu au căutat vacile „suspecte”, ce au păscut lângă ope... ABERAȚIA din Legea Pensiilor! Ce trebuie să facă românii din străinătate pentru a-și mai primi pensia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x