Bombă epidemiologică la poarta institutului ,,Matei Balș,,. Mai multe măşti de protecţie şi mănuşi, aruncate pe jos, după ce au fost purtate

Bombă epidemiologică la poarta institutului Matei Balș, după ce mai multe măști și mănuși d eunică folosință au fost descoperite aruncate pe jos chiar în fața institutului, de cei care le-au purtat în spital.

Mai multe măşti de protecţie şi mănuşi chirurgicale au fost aruncate pe jos, în faţa Institutului Matei Balş, din Capitală, de către cei care le-au purtat în spital.

Gestul de o inconștiență incredibilă, vine în contextul în care este pendemie mondială de coronavirus, iar numărul infecțiilopr crește de la o oră la alta, iar pericolul de infecții este imens.

Mănușile aruncate pe trotuar au fost strânse în această dimineațaă de angajații d ela ADP.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri