Antena Căutare

Mama lui Răzvan Ciobanu, devastată de moartea creatorului de modă. Femeia nu poate să accepte că fiul ei nu mai e: ”Mi-aș dori ca toată durerea mea...”

Au trecut mai bine de șase luni de la moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu, însă nimic nu poate să-i șteargă durerea mamei lui, care continuă să fie devastată de pierderea suferită.

Mama lui Răzvan Ciobanu nu poate să accepte că fiul ei nu mai este, dovadă fiind ultimul mesaj făcut public pe rețelele de socializare.

Adevărul despre averea ascunsă a lui Răzvan Ciobanu! În ce lux obișnuia să trăiască creatorul de modă

”Mi-ş dori ca toată durerea mea să fie doar un vis. OAMENII nu MOR. Ei se mută în stele şi în INIMILE celor care îi iubesc. Când ne este DOR, închidem ochii, iar ei vin de fiecare dată, ACASĂ. La noi. Se aşează pe prispa GÂNDURILOR, a dorurilor şi ne ascultă. Uneori, dacă suntem atenţi, ÎI PUTEM CHIAR SIMȚI”, sunt mesajele distribuite de mama lui Răzvan Cioban pe rețelele sociale.

Cel mai bun prieten al lui Răzvan Ciobanu, dezvăluirea care schimbă totul! „A venit la noi și ne-a zis că nu e de aici, că el de fapt...”

Cum a murit Răzvan Ciobanu

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie 2019, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci Poliţiştii constănţeni au stabilit că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.


Scene îngrijorătoarela școală! Elevi de clasa a opta s-au filmat în timp ce prizează un praf alb... Înregistrare explozivă cu Raed Arafat. Cum comentează secretarul statului filmarea de la Colectiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x