Căutare Live

Familia Alexandrei Măceșanu a luat foc! Noile declarații ale lui Dincă au stârnit revoltă: „Nu se poate juca jigodia la infinit!”

Când a mințit Gheorghe Dincă? Familia Alexandrei Măceșanu, cerere explozivă pentru procurori: „Nu s-a deranjat chiar nimeni să îl întrebe??”

Familia Alexandrei Măceșanu a luat foc! Noile declarații ale lui Dincă au stârnit revoltă: „Nu se poate juca jigodia la infinit!”

Gheorghe Dincă a fost pus față în față cu familiile celor dou adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, pe care este acuzat că le-a răpit și ucis.

În ciuda propriei sale mărturii și a dovezilor pe care anchetatorii le-au strâns în timpul anchetei, Dincă a dezvăluit că nu el este adevăratul criminal, fără a da alte detalii despre soarta celor două.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, susține că Gheorghe Dincă a fost torturat de când se află în închisoare.

„Gheorghe Dincă a început să spună și a declarat care sunt polițiștii care l-au torturat, cum l-au torturat, când l-au torturat, în ce fel, psihic, a fost torturat și fizic multe ore. Polițiștii respectivi nu făceau parte din anchetă (...)

Nu era stăpân pe sine, era destul de emoționat pentru că spunea lucruri teribile, pentru care și-a dat masca jos, și era foarte emoționat pentru că spunea adevărul. Își aducea aminte de momentele în care era torturat”, a mai declarat avocatul.

Citește și:

„Îmi oferea 30 de milioane să spun că soțul a murit de coronavirus” Familia „decesului 1.027”, mituită de autorități?! Acuzații halucinante la Botoșani

Gheorghe Dincă, la poligraf

În urmă cu câteva ore, unchiul Alexandrei Măceșanu a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că familia adolescentei va cere ca Gheorghe Dincă să fie supus testării cu detectorul de minciuni.

„VOM SOLICITA TESTUL POLIGRAF PT DINCA ‼️ÎNTREBARE: DE CE PROCURORII NU L-AU SUPUS PE DINCA LA DETECTORUL DE MINCIUNI❓DE FAȚĂ CU AVOCAȚII ⁉️
Va anunț și ii anunț pe toți ca indiferent dacă judecătorul va trimite dosarul mai departe sau îl va restitui la parchet NOI VOM SOLICITA TESTUL POLIGRAF pt Dinca‼️ Avem multe întrebări la care trebuie să răspundă nemernicul‼️ Iar după ultima mărturie din instanță nu s-a deranjat chiar nimeni să îl intrebe ce a facut exact cu fetele❓⁉️😡😡😡😡 Și dacă minte să-l pună URGENT la detectorul de minciuni‼️ACUM‼️Este vorba de viața a 2 fete‼️ Nu se poate juca jigodia si complicii lui din stat cu noi la infinit‼️Macar să știm ADEVĂRUL‼️”
, a scris Alexandru Cumpănașu.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Anchetă la unul dintre cele mai mari spitale din București. Motivul rușinos pentru care angajații au intrat în vizorul p...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri