Antena Căutare

Marcel Vela anunţă verificări în mai multe judeţe, după ce la ISU Dolj toate cele 101 cadre angajate sunt rude între ele: S-ar putea ca această epidemie să fie în toată ţara

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, luni, că se vor face verificări în mai multe judeţe, după ce la ISU Dolj presa a relatat că cele 101 cadre angajate sunt rude între ele. ”S-ar putea ca această epidemie să fie în toată ţara”, a spus Vela.

Ministrul de Interne a precizat că, luni, Corpul de Control a plecat la Dolj pentru verificări la ISU unde presa a relatat că cele 101 cadre ale instituţiei sunt toate rude între ele.

”Evident că această verificare se va extinde şi la nivelul altor judeţe, pentru că s-ar putea ca această epidemie să fie în toată ţara”, a spus Marcel Vela.

Întrebat ce poate face dacă se dovedeşte că persoanele respective au luat concursul de angajare, Vela a spus: ”O să vedeţi”.

Potrivit Libertatea, în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Oltenia” al Judeţului Dolj sunt angajate 101 cadre militare care au diferite grade de rudenie între ele.

Sursa : news.ro

Monica Anisie anunţă cinci măsuri pentru debirocratizarea activităţii profesorilor care se aplică începând de astăzi... Braşov: Doi adolescenţi de 14 ani au plecat ieri să se joace şi nu au mai revenit la domiciliu; zeci de persoane au dema...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x