Antena Căutare

Marcel Vela anunţă verificări în mai multe judeţe, după ce la ISU Dolj toate cele 101 cadre angajate sunt rude între ele: S-ar putea ca această epidemie să fie în toată ţara

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, luni, că se vor face verificări în mai multe judeţe, după ce la ISU Dolj presa a relatat că cele 101 cadre angajate sunt rude între ele. ”S-ar putea ca această epidemie să fie în toată ţara”, a spus Vela.

Ministrul de Interne a precizat că, luni, Corpul de Control a plecat la Dolj pentru verificări la ISU unde presa a relatat că cele 101 cadre ale instituţiei sunt toate rude între ele.

”Evident că această verificare se va extinde şi la nivelul altor judeţe, pentru că s-ar putea ca această epidemie să fie în toată ţara”, a spus Marcel Vela.

Întrebat ce poate face dacă se dovedeşte că persoanele respective au luat concursul de angajare, Vela a spus: ”O să vedeţi”.

Potrivit Libertatea, în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Oltenia” al Judeţului Dolj sunt angajate 101 cadre militare care au diferite grade de rudenie între ele.

Sursa : news.ro

Monica Anisie anunţă cinci măsuri pentru debirocratizarea activităţii profesorilor care se aplică începând de astăzi... Braşov: Doi adolescenţi de 14 ani au plecat ieri să se joace şi nu au mai revenit la domiciliu; zeci de persoane au dema...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x