Antena Căutare

Marian Vanghelie, bucuros de ideea infiintarii unui liceu in limba romani in Sectorul 5

Primarul Sectorului 5 si vicepresedintele PSD, Marian Vanghelie a afirmat ca ideea infiintarii unui liceu in limba romani in sectorul sau este foarte buna.

"Este o idee foarte buna. Initiativa domnului Nicolae Paun, care este si presedintele Partidei Romilor, este una benefica in Sectorul 5, mai ales ca el trebuie sa se adreseze chiar acestei categorii (...) Exista multi copii romi care nu au posibilitatea sa mearga la scoala si nu merg la scoala si eu cred ca un sistem integrat de invatamant, care sa fie conform normelor europene, este solutia nu numai pentru copiii romi, dar pentru toti copiii saraci din zona", a declarat Vanghelie.

Guvernul a anuntat, marti, infiintarea unui liceu cu linie de predare in limba romani, liceu care va functiona intr-o cladire a unei cazarme dezafectate din sectorul 5 si va oferi zilnic elevilor romi cel putin o masa calda.

Foto: Intactimages

Criza: Peste 73% dintre romani au renuntat sa mearga la medic in 2010... Emiterea titlurilor de despagubire pentru casele nationalizate, suspendata 6 luni de Guvern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x