Antena Căutare

Două autoturisme, căzute în râul Olt, pompierii le caută. Unul dintre șoferi e de negăsit

Două autovehicule care au căzut în apă după un accident rutier produs în cursul nopţii de miercuri spre joi, în care au fost implicate un TIR încărcat cu maşini şi un autoturism sunt căutate de pompieri.

Echipaje de scafandri şi pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea caută în râul Olt, în zona Brezoi, două autovehicule care ar fi căzut în apă după un accident rutier produs în cursul nopţii de miercuri spre joi, în care au fost implicate un TIR încărcat cu maşini şi un autoturism, scrie Agerpres.

În urma accidentului, au fost găsite două victime, şoferul autotrenului şi însoțitorul său, ambele persoane, conştiente şi cooperante, fiind transportate la spital, conform purtătorului de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Autoturismul care ar fi fost lovit de TIR şi ar fi căzut în Olt și nu a fost găsit, nefiind identificată nicio vreo persoană care ar fi fost în maşina în cauză.

Accidentul s-ar fi produs pe fondul oboselii, astfel că şoferul TIR-ului ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în parapetul de beton şi s-a răsturnat, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Cătălin Udrea.

Două autoturisme aflate pe platformă au ajuns în râul Olt, unul fiind găsit de pompieri şi scos la suprafaţă şi altul fiind căutat încă, scrie sursa precizată.

Accidentul a avut loc la ora 00.18, pe DN7, la km 206+500m, în localitatea Brezoi, din judeșul Argeș. La faţa locului, militarii ISU şi scafandrii efectuează activităţi de căutare. Până în momentul de faţă a fost descoperit şi scos doar un autoturism din cele căzute de pe platformă. Traficul nu este afectat, a precizat reprezentantul IPJ Vâlcea, scrie aceași sursă.

Elevii respiră otravă curată! Școală din Olt, învăluită în fum toxic! Cum poți testa calitatea aerului din jur... Vâlcea: Trei maşini ar fi ajuns în râul Olt, pompierii reuşind să găsească deocamdată doar una/ În unele zone, apa are a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x