Antena Căutare

Masina unui angajat MAI care a participat la perchezitionarea clanurilor Sportivilor si Camatarilor a explodat

O masina care apartine unui angajat Ministerului Afacerilor Interne a explodat aseara, in locul unde era parcata, in cartierul Pantelimon. Se pare ca barbatul participase la perchezitiile de ieri, de la casele clanurilor Sportivilor si Camatarilor.

UPDATE 19:30 Surse apropiate anchetei spun ca proprietarul masinii ar fi angajat al MAI. Ba mai mult, ar fi avut legaturi cu dosarul camatarilor. Ar fi participat, ieri, la perchezitiile din casele interlopilor.

“Proprietarul autovehiculului nu este angajat al MAI si de asemenea, am confirmarea de la colegii mei ca nu exista o legatura intre acesta si aceste clanuri”, a declarat Alexandru Niculae, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Criminalistii verifica acum tot ceea ce a ramas in interiorul masinii pentru a stabili ce anume a determinat declansarea exploziei. Suflul acestei a fost resimtit pe o raza de cativa metri.

Autoturismul de teren a fost distrus complet in interior.

Martorii povestesc ca, azi-noapte, in jurul orei 12:00, o masina a parcat langa autoturismul ce a explodat, a stat circa cinci minute si a demarat in tromba. Dupa scurt timp, masina de teren a explodat.

Un baiat din Huedin a murit in timpul unei petreceri pentru indragostiti... O familie din Botosani a ajuns la spiatal, dupa un accident produs in drum spre o nunta ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x