Antena Căutare

Membrii trupei Șuie Paparude, implicați într-un accident rutier în Timișoara. Momentul impactului, surprins pe camerele din trafic

Trei dintre membrii trupei Șuie Paparude au ajuns în cursul zilei de joi, 7 septembrie, la spital, după ce mașina în care se aflau a fost lovită din spate de o camionetă, pe o stradă din Timișoara. Momentul impactului a fost surprins pe camerele de supraveghere din trafic.

Membrii trupei Șuie Paparude, implicați într-un accident rutier în Timișoara. Momentul impactului, surprins pe camerele din trafic Galerie
Membrii trupei Șuie Paparude, implicați într-un accident rutier în Timișoara. Momentul impactului, surprins pe camerele din trafic | Captură Youtube/Hepta

Potrivit Tion, care citează surse proprii, este vorba despre Cezar Stănciulescu, Mihai Dobre și Mihai Câmpineanu, membrii ai formației Șuie Paparude. Din primele informații, aceștia s-au ales cu răni superficiale și au fost transportați la spital, cu autoturismul, pentru investigații medicale.

Citește și: Cum se simte Bianca Nuțu, astrologa de la Neatza, după accidentul grav în care a fost implicată: „Am avut artera tăiată...”

Momentul când mașina în care se aflau membrii trupei Șuie Paparude este lovită din spate de o autoutilitară | VIDEO

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 15:00 pe strada Simion Bărnuțiu din Timișoara. Trupa Șuie Paparude se afla în Timișoara pentru a susține joi, 7 septembrie 2023, un concert, programat să înceapă de la ora 19:30, în curtea FABER, potrivit Libertatea.

La momentul producerii accidentului, mașina în care se aflau membrii trupei Șuie Paparude era oprită la trecerea de pietoni, când un bărbat, în vârstă de 40 de ani, șoferul autoutilitarei, nu a oprit la timp și a intrat în ei.

Mașina în care se aflau artiștii era condusă de o femeie în vârstă de 44 de ani.

În urma impactului au rezultat trei victime, respectiv doi bărbați în vârstă de 43 de ani și un bărbat în vârstă de 48 de ani, pasageri în autoturismul condus de femeia în vârstă de 44 de ani:

„Un bărbat în vârstă de 40 de ani a condus o autoutilitară pe strada Simion Bărnuţiu, iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 44 de ani. În urma impactului au rezultat trei victime, respectiv doi bărbaţi în vârstă de 43 de ani şi un bărbat în vârstă de 48 de ani, pasageri în autoturismul condus de femeia în vârstă de 44 de ani.”, a transmis IPJ Timiş, citat de Tiron.

Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cristina Cioran a trecut prin momente de panică în timp ce se afla în mașină: „Ema a deschis portiera”. Ce a povestit actrița

Membrii formației Șuie Paparude sunt în afara oricărui pericol

Potrivit informațiilor actualizate, transmise de Tion în cursul zilei de 7 septembrie, membrii formației sunt în afara oricărui pericol și au fost pregătiți să susțină concertul programat joi la Timișoara, de la 19:30, la FABER.

Concertul marchează deschiderea expozițiilor „Semnalizatoare – Designul nu este un Panou de Bord” din cadrul Programului Bright Cityscapes și Performing 89, ambele găzduite de halele Azur, potrivit sursei citate mai sus.

Când se virează a doua tranșă pentru plata facturilor la încălzire. Ce trebuie să știe beneficiarii ajutorului... Noi schimbări pentru elevi în anul 2023-2024. Vor exista trei schimburi la școală. Care este motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x