Antena Căutare

Mesajului unei victime din Colectiv, însoțit de o poză sfâșietoare: "Pentru noi, din păcate, viața s-a oprit în acea seară"

La nouă luni de la tragedia din Colectiv, supraviețuitorii continuă să lupte pentru refacere. Și un sentiment amar e tot mai prezent în sufletul lor.

La nouă luni de la tragedia din Colectiv, supraviețuitorii continuă să lupte pentru refacere. Și un sentiment amar e tot mai prezent în sufletul lor.

Iată ce scrie Alexandra Furnea, pe contul său de Facebook:

"9 luni mai tarziu, o pereche de "aripi" piezise, care inca mai dor. 9 luni mai tarziu, nu s-a facut inca dreptate. Cei dragi care au pierit raman pierduti pentru totdeauna. Vinovatii nu au fost pedepsiti.

Nouă luni mai tarziu, un singur spital din Bucuresti se ocupa de recuperarea ranitilor. Restul s-au spalat pe maini si, in cel mai bun caz, au pastrat un ranit sau doi, ca sa nu bata la ochi.

Desi se stie ca avem nevoie de proceduri specializate inca 2 ani dupa incident, in afara de cei de la Spitalul Militar si de doamna Cristina Gorgonetu (carora le multumesc din tot sufletul pentru grija si devotament), toata lumea (ma refer la institutii medicale) a renuntat sa mai lupte pentru insanatosirea noastra".

64 de oameni au murit în clubul Colectiv din Capitală, în seara de 30 octombrie, după ce un incediu puternic a izbucnit în urma unor artificii aprinse în interior.

Sursa: Antena 3

Vrei permis? Nicio problemă. Dai examenul acum, traseul, însă, abia la toamnă... Revoltător! Ce sancțiune a primit asistenta care a greșit transfuzia de sânge a pacientei bolnave de cancer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x