Antena Căutare

Cei care circulă zilnic cu metroul în Capitală, supuși riscului de coronavirus. Ce spune Raed Arafat

Cei care circulă zilnic cu metroul în Capitală trebuie să respecte câteva reguli care să-i ferească de contaminarea cu coronavirus. Există un singur caz de infectare cu Covid-19 înregistrat până în prezent în București.

Cei care circulă zilnic cu metroul în Capitală, supuși riscului de coronavirus. Ce spune Raed Arafat
Recomandări coronavirus pentru cei care merg cu metroul în Capitală

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a explicat într-o conferință de presă că aglomerația de la metrou nu poate fi controlată, căci oamenii au nevoie să se deplaseze. Însă, e important să respecte o serie de reguli pentru a împiedica răspândirea coronavirusului.

Citește și: Stare de alertă! Se iau măsuri extreme în România din cauza epidemiei de coronavirus. Se interzic activitățile cu public larg

Ce recomandă Arafat pentru cei care circulă cu metroul în Capitală

„Sunt aspecte pe care nu putem să le controlăm complet. Clar, dacă este lume într-o stație de metrou și așteaptă, cel mai bine este să se organizeze aceste lucruri și să nu fie o aglomerație majoră, poate cei de la metrou trebuie să găsească niște soluții în acest sens”, a declarat Raed Arafat.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență le-a recomandat oamenilor să stea relativ departe unii de ceilalți.

Citește și: Măsură extremă impusă de Covid-19 în România! Raed Arafat: "Apelăm la suspendarea cursurilor în școli"

„Iar acolo unde sunt persoane multe, cel puțin să încerce să se îndepărteze, să nu fie aproape unul de celălalt. Măsurile pot să fie crescute totuși la nevoie. La acest moment, s-au luat măsurile pe care le-am zis despre adunările publice, private. Nu intrăm încă în alte domenii și alte situații.

Acum, considerăm că asta este suficient pentru a limita răspândirea până la un nivel. Dacă se impun alte măsuri, vor fi decise la momentul respectiv”, a completat Raed Arafat.

Accident grav pe DN1. Tânăr de 19 ani mort pe loc în urma impactului. Scene de coșmar la fața locului... Românii stabiliți în Italia sunt disperați: "Situația este dramatică. Ni se spune să nu ne apropiem de spitale"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x